Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Dagens

18:26 | April 28, 2012

Idag var jag på öppningen av Gröna Lund vart mycket roligt, men jag känner för varje år som går blir det mindre spännande, för att jag har åkt alla attraktioner tusen gånger.

Jag har på mig: Zara blus, Simoneta pälsväst, Abercrombie jeans shorts och Primeboots


7 kommentarer7 kommentarer om “Dagens”

  Snyggt! Kan du lägga upp en video där du sminkar dig eller ett utförligt inlägg där allt står hur du gör och vad du använder? Mest intresserad är jag på hur du gör eftersom du alltid är så snygg sminkad och jämn i huden 🙂 Skulle vara kul att läsa! kram

  Reply

  Kan inte du ge några tips på skolavslutningsklänningar? Hade nog inte bara jag uppskattat 😉 kram!

  Reply

  Vilken färg har glaset på dina Raybans? Är det grönt eller brunt?
  Tacksam för svar 🙂

  Reply

  ååå, vad jag blir avundsjuk på dina fina och snygga kläder! Du har en sån fin stil och fin blogg! Kram

  Reply

  Hej! Skulle du kunna ge lite tips på några bra butiker i New York? 🙂 (Klädaffärer) Skulle vara jättejättesnällt, jag ska till Usa i sommar och behöver lite tips vart man kan shoppa osv. Jag vet att jag redan har frågat det här, menar inte att vara tjatig, men det skulle vara jättesnällt! Kram

  Reply

  Är Zarah blusen ny i butikerna? Har letat efter en sån överallt!!!!! Heeeelp!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här