Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Gwyneth paltrow för Lindex

08:04 | March 19, 2012

Lindex har piffat upp sig, genom att Gwyneth Paltrow gör en kollektion för dem! Det ser rätt snyggt ut på bilderna


4 kommentarer4 kommentarer om “Gwyneth paltrow för Lindex”

  Hej jag heter joanna och jag är 24 år och när jag var 14 år fick jag diagnosen Aspergers syndrom och nu bloggar jag öppenhjärtat om det för att samhället ska få mer insikt och förståelse för hur det är att leva med ett dolt funkionshinder och att alla är lika värda trots bakgrund eller diagnos:)
  Så besök gärna min blogg:)
  Vill du inte ha såna här komentarer så ber jag om ursäkt jag försöker bara sprida den viktiga informationen jag bär på.
  Kram Joanna

  ps. glöm inte att anmäl dig till min dagensblogg tävling och ha chansen att bli länkad inför mina 400-700 unika läsare/dag:) finns även andra tävlingar med fina priser:)

  Reply

  Hej jag heter joanna och jag är 24 år och när jag var 14 år fick jag diagnosen Aspergers syndrom och nu bloggar jag öppenhjärtat om det för att samhället ska få mer insikt och förståelse för hur det är att leva med ett dolt funkionshinder och att alla är lika värda trots bakgrund eller diagnos:)
  Så besök gärna min blogg:)
  Vill du inte ha såna här komentarer så ber jag om ursäkt jag försöker bara sprida den viktiga informationen jag bär på.
  Kram Joanna

  ps. glöm inte att anmäl dig till min dagensblogg tävling och ha chansen att bli länkad inför mina 400-700 unika läsare/dag:) finns även andra tävlingar med fina priser:)

  Reply

  Hej Chloe! 🙂
  Jag behöver verkligen hjälp med en sak! Det är att så här att i slutet av Maj så ska jag och min klass åka till Gröna Lund och gå runt lite i stockholm och så. Jag vet verkligen inte vad jag ska ha på mig då så jag behöver din hjälp, jag vill att det ska vara ganska enkelt INTE för mycket…nåt man bara kan typ…sätta på kofta ifall att det blir för kallt. Inte klackar.

  Jag skulle bi såå jäääääkla tacksam om du svarade! ;D Svara det i ett inlägg gärna.
  Kram<3

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här