Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Tävling!!!!! Juicy Couture halsband

16:15 | March 6, 2012

Wiihooo!! Nu är det tävling. Priset är: Ett Juicy Couture halsband värde 650 kr!

För att vinna detta halsband krävs rätt svar på dessa två frågor. Frågorna lyder:

 • Vem är designern bakom Marni?
 • Vad heter Avicii? (Avicii är ett artistnamn)

Plus en motivering varför du ska vinna! Ge svaret i kommentarsfältet.


18 kommentarer18 kommentarer om “Tävling!!!!! Juicy Couture halsband”

  Castiglioni och Tim Bergling!

  Juicy halsbandet vill jag så gärna ha!
  Om jag vann det skulle jag bli sååå gla’.
  Snälla, snälla låt mig priset vinna,
  låt mig med halsbandet få se ut som en riktig powerkvinna!
  Detta pris skulle vara perfekt såhär i början på våren,
  jag skulle till och med bära det genom alla åren!

  Tack för för grymt bra blogg som ger mig massor med inspiration!
  Mvh H

  Reply

  SVAR: han heter Tim Bergling
  MOTIVERING: det är så himla många fina tjejer som säkert vill ha detta halsbandet, så man måste ju sticka ut och visa framfötterna… hehe!
  Jag är en liten sån Juicy lover, fast jag äger inget därifrån.. Men jag tycker att de gör mycket fina saker. Och detta halsbandet måste jag säga var fint! Nu kom jag att tänka på att jag kan skriva att det hade passat väldigt bra till mina rosa jeansshorts (som Sofi Fahrman oxå har, åh, gud vad glad jag blev när jag såg dem på hennes blogg, haha!) , min vita t-shirt, båda från Zara, min gråa kofta från Boomerang, höga vita strumpor och de blåa låga Conversen som jag införskaffade förra sommaren!
  Så varför jag vill vinna är för att jag vill kunna bära denna outfiten i sommar, och känna mig vardagligt CHIC!

  kram

  Reply

  Hej! Jag heter Caroline M och jag skulle vilja vara med och tävla om detta underbara halsband för jag älskar Juicy Couture men jag vet att jag aldrig kommer att ha råd till något halsband eller armband därifrån. Detta halsband liknar ett annat som jag har tittat på, men tyvärr kostar det för mycket. 🙁
  Svar: Designern bakom Marin är Consuelo Castiglioni och Avicii heter egentligen Tim Berg.
  Ha en fin dag! ^_^
  C

  Reply

  ♥Hej Chloé!!♥

  Först av allt vill jag bara säga att jag äääälskar din blogg och din stil! Jag läser bloggen varje dag och får jättemycket inspiration från den! Jag vill jättegärna vara med i tävlingen om Juicy Couture- halsbandet! Här är mina svar:

  1. Skaparen bakom märket Marni är den schweiziskt födda designern Consuelo Castiglioni. Hon föddes år 1959 och växte upp i staden Lugano. Hon är gift med Gianni Castiglioni som är Marnis VD, och deras dotter Carolina driver Marnis onlinebutik.
  Marni är ett Milano-baserat företag som skapades år 1994 och är döpt efter Consuelos syster. Marni släppte sin första manskollektion hösten 2007 och i vår ska H&M släppa en kollektion av Marni. Varumärket överstiger nu 100 miljoner dollar i omsättning per år och bärs av kändisar som Cindy Sherman, Gwyneth Paltrow och Kyra Sedgwick. År 2010 rankades Castiglioni till ” De 100 mest kreativa personer inom näringslivet.”

  2. Discjockeyn Aviciis riktiga namn är Tim Berglind och han föddes 8 september år 1989 i Stockholm. Hans singel “Bromance” hamnade på topp 20 på topplistorna i Sverige, Belgien och Nederländerna. En annan version av den låten (innehåller en sångtext) kallad “Seek Bromance” hamnade på UK Singles Chart och hamnade på nummer ett på den internationella Beatportlistan. År 2011 kom Avicii på sjätte plats i DJ Mag:s lista över världens hundra bästa DJ:s. Han har också fått en Grammys med låten “Levels” för ” Årets låt 2011″. Han är också son till den guldbaggebelönade skådespelerskan Anki Lidén. Avicii har precis haft konsert i Globen den 2 mars då också en läktare rasade och många ungdomar skadades. Konserten efter blev inställd.

  Motivation: För det första skulle jag bli jätteglad om jag vann halsbandet för jag verkligen älskar Juicy Couture men har tyvärr inte något därifrån… Men jag skulle bli suuuperglad om jag vann det jättefina halsbandet! Det är också en väldigt liten chans att vinna eftersom så många söker så jag skulle bli jätteglad om du valde just mig! Och om du inte väljer mig så lovar jag att den som vinner kommer att bli JÄTTEGLAD! För det skulle jag ha blivit!
  PS: Jag skulle jättegärna vilja att du lägger upp fler outfitbilder för jag blir jätteinspirerad av dom och får mycket tips om hur man ska matcha saker och så! DS

  Många kramar!!!!/Johanna!

  Reply

  svar på fråga 1: Consuelo Castiglioni är Marnis designern bakom Marni.
  svar på fråga 2: Avicii heter egentligen Tim Bergling.

  Juciy Couture har så fina saker, kolla in halsbandet! Jag hade verkligen blivit SÅ glad om jag vann det, det hade fått hänga runt min hals hela tiden 🙂

  Reply

  1.Vem är designern bakom Marni?
  Svar: Consuelo Castiglioni

  2.Vad heter Avicii?
  Svar: Tim Bergling

  Motivering: Jag vill vinna för att jag först och främst älskar accessoarer, jag måste alltid bära accessoarer – det är så snyggt! Sedan så äger jag inget från något märke, så det skulle vara sååå coolt att få äga något från ett märke – speciellt Juicy Couture. Sen så är den så himla fin såklart 😉

  Reply

  1. Consuelo Castiglioni är Marni designern.
  2. Tim Bergling heter egentlingen Avicii.
  3. jag skulle jätte gärna vilja juicy couture halsbandet för jag tycker det är så vackert!Jag älskar verkligen Juicy couture, för de har verkligen underbara saker, bara jag ser mjukisdressar, parfymer, jackor m.m så börjar jag att dregla! Det skulle vara sjukt kul om jag vinner halsbandet, för jag vinner typ aldrig sånna här tävlingar! Om jag nu vann det här söta halsbandet, så skulle det verkligen göra det lilöa extra till min outfit! 😛
  Din blogg är verkligen bra, har följt den ett tag nu, så fortsätt som du gör!

  Reply

  Svar på nummer 1 : Consuelo Castiglioni er Marnis designeren bak Marni
  Svar på nummer 2: Avicii heter egentlig Tim Berling 🙂

  Jeg er fra Norge forresten. Elsker bloggen din, du har utrolig kul stil!!
  Jeg elsker Juciy Couture!! Har en joggedress derifra, som er fantastisk. Jeg syntes designene dems er veldig fine, og kul. Jeg liker at de skiller seg ut, og dette smykket var nydelig 🙂
  Stå på med bloggingen!! (PS! google translate er til hjelp, hvis du ikke forstod :-D! )

  Reply

  Svar 1: Consuelo Castiglioni är Marnis designer bakom Marni.
  Svar 2: Avicii heter egentligen Tim Bergling.

  Hej, jag skulle jätte gärna vilja vinna halsbandet för att jag dyrkar juicy, haha, och jag tycker det är roligt med smycken och är väldigt intresserad av mode! Tycker du har underbar stil och du är otroligt vacker! Jag älskar verkligen dina kläder och det skulle vara riktigt kul att vinna! Ha de bra kram/maja

  Reply

  Consuelo Castiglioni heter designern och Avicii heter Tim Berg / Bergling

  Jag skulle vilja vinna halsbandet för att överraska min fru med något kul hon förhoppningsvis skulle tycka om!
  Alltid kul att överraska någon man älskar med något speciellt!

  Mvh Danny Selgerudh

  Reply

  Fina Chloé,
  Med detta rosa hjärta runt min hals, kommer jag pricka in vårens trender som en vals.
  Puder, rosa och pastell, är färger som brukar dundra in på våren med en smäll. Genom amorspilen vet man aldrig vad som kan hända och förhoppningsvis kommer min otur i kärlek att vänta. Detta smycke kommer ligga så fint mot min hud och vem vet, kanske det även leder till en bröllopsskrud. Jag hoppas nu att jag detta fina smycke ska vinna, och att jag att skicka in denna motivering ska hinna.

  Här följer svaret på frågorna:
  1. Designern bakom Marni heter Consuelo Castiglioni
  2. Avicci är ett artistnamn för Tim Bergling.

  Kramar Anna <3

  Reply

  1. consuelo castiglioni är designern för marni, sedan 1994 😉
  2. tim bergling aka Avicii

  Ska inte ljuga och hitta på massa nu bara för att vinna, jag älskar helt enkelt Juiy Couture , mitt favorit klädmärken tillsammans med Abercrombie då da, dem har väldigt ungdomliga och söta kläder/accessoarer men jag har inte haft möjlighet att köpa något från dessa märken, men hoppas på att få äga massor där ifrån i framtiden och detta skulle va en bra start hahaha men kan redan nu tänka på hur jag skulle matcha detta halsband med mina kläder och skor åhh man får väll hoppas att man vinner “keeping my fingers crossed !!” 🙂

  Reply

  svaret på fråga 1 är: Consuelo Castiglioni Marni
  & svaret på fråga 2 är: Tim Bergling

  Motivation för att jag ska vinna:
  Är en studerade tjej med knaper budget och har därför ingen större slant i månade att unna mig själv något, utan förtillfället består min lilla gaderob av typ billiga icke designers kläder/saker vilket är tråkigt då jag verkligen älskar mode
  SÅ skulle vara suuuper kul att få vinna detta fina halsband och kunna bära det med känslan, såå fort jag är klar studerad och jobbar har jag faktiskt råd med detta! Det blir lxm som en liten försmak av vad som komma skall! 😀
  Älskar din blogg Chloe!

  Reply

  svar 1 : consuelo castiglioni !!!
  svar 2 : avicii heter tim bergling.

  jag skulle bli helt överlycklig om jag vann för jag har lixom typ aldrig vunnit något och det skulle vara så roligt !!

  Reply

  1. Designern bakom Marni heter Consuelo Castiglioni.
  2. Avicii heter Tim Bergling.

  Jag skulle blivit överlycklig om jag vann, för det första för att jag ALDRIG har vunnit någonting och för det andra för att jag vet att jag skulle ha mycket användning av halsbandet, jag skulle använda den varje dag om jag vann! Puss och Kram <3

  Reply

  1. Consuelo Castiglioni Marni
  2. Tim Bergling

  skulle bli hur glad som helst för priset, älskar Juicy Couture, har inget därifrån men skulle verkligen älska det där halsbandet!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här