Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Gårdagens

08:00 | January 31, 2012

Igår startade Sthlm Fashion week igång , som jag tycker ska bli mycket kul, tog en sväng förbi Chic redaktionen. Jag kände mig sedan mycket hörtig eftersom jag gick och tränade… Har på mig: Chloe shorts, Bonpoint topp, H&M strumpbyxor, Galucci skor, Simonetta kappa, Hérmes scarf, Mulberry väska18 kommentarer18 kommentarer om “Gårdagens”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Omg älskar din blogg, kolla gärna in min!

  Reply
 • Galet snygg! Man går in här varje dag och önskar att delar utav din garderob skulle kunna flytta in i min. Speciellt dina vackra skor och väskor 🙂

  Reply
 • så himlans snygg är du! :))

  Reply
 • Hej! Undrar bara, hur lång är du? 🙂

  Reply
 • Du är så fin och vältränad! Jag undrar hur du tränar?!? Själv har jag inte så super smal, (är inte fet direkt) men jag tränar 30 min varje dag på min crosstrainer och gör 100 situps varje dag men ser ingen skillnad. Har du några bra tips ? Tacksam om du gjorde ett inlägg!

  Reply
 • Snyggt!

  Reply
 • Väskan ser väldigt blå ut? Scarfen var fin, de har poppat till sig på firman ser jag. Snygg kappa!

  Reply
 • Hej Karin , väskan är marin blå 🙂 Kramisar Chloe

  Reply
 • Underbar outfit Chloé! det bästa med din blogg är dina outfits!! Kramiiis

  Reply
 • det kommer bli så snyggt sen när du börjar använda högklackat! Inte för att det inte är snyggt nu men varför använder du aldrig klackar? inte ens till typ klänning o så…

  Reply
 • Hej Ida , jag är ju 13 ….. kramisar Chloe

  Reply
 • skulle du inte kunna lägga upp en bild på din garderob? 😀

  Reply
 • Hej Chloe.
  Jag skulle vara jätteglad om du skulle kunna bara skriva en mening om din mulberry alexa väska. Jag ska köpa en alexa väska och jag undrar bara vilken storlek har du på väskan? Skulle vara jätte tacksam för svar!

  MVH Johanna

  Reply
 • Hej Chloé! Är inte din Mulberry svart? Den ser blå ut på denna bild… Eller du kanske har lånat någon annans? Älskar din blogg! Har en till fråga: hur mycket kostar din Mulberry? Jag har en redan en Mulberry men jag tror jag ska köpa en ungefär likadan som din. 🙂

  Reply
 • Hel Olga , den är mörkblå ! Kramisar Chloe

  Reply
 • Mnja, på de andra bilderna var den svart.

  Reply
 • Superfint! Älskar väskan, önskar mig en Mulberry Alexa mest i hela världen nästan 🙂

  Reply
 • jätteljuvlig väska och outfit överlag! 🙂

  Reply