Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Dagens outfit

Gårdagens

08:00 | January 31, 2012

Igår startade Sthlm Fashion week igång , som jag tycker ska bli mycket kul, tog en sväng förbi Chic redaktionen. Jag kände mig sedan mycket hörtig eftersom jag gick och tränade… Har på mig: Chloe shorts, Bonpoint topp, H&M strumpbyxor, Galucci skor, Simonetta kappa, Hérmes scarf, Mulberry väska


18 kommentarer18 kommentarer om “Gårdagens”

  Galet snygg! Man går in här varje dag och önskar att delar utav din garderob skulle kunna flytta in i min. Speciellt dina vackra skor och väskor 🙂

  Reply

  Du är så fin och vältränad! Jag undrar hur du tränar?!? Själv har jag inte så super smal, (är inte fet direkt) men jag tränar 30 min varje dag på min crosstrainer och gör 100 situps varje dag men ser ingen skillnad. Har du några bra tips ? Tacksam om du gjorde ett inlägg!

  Reply

  Väskan ser väldigt blå ut? Scarfen var fin, de har poppat till sig på firman ser jag. Snygg kappa!

  Reply

  Underbar outfit Chloé! det bästa med din blogg är dina outfits!! Kramiiis

  Reply

  det kommer bli så snyggt sen när du börjar använda högklackat! Inte för att det inte är snyggt nu men varför använder du aldrig klackar? inte ens till typ klänning o så…

  Reply

  Hej Chloe.
  Jag skulle vara jätteglad om du skulle kunna bara skriva en mening om din mulberry alexa väska. Jag ska köpa en alexa väska och jag undrar bara vilken storlek har du på väskan? Skulle vara jätte tacksam för svar!

  MVH Johanna

  Reply

  Hej Chloé! Är inte din Mulberry svart? Den ser blå ut på denna bild… Eller du kanske har lånat någon annans? Älskar din blogg! Har en till fråga: hur mycket kostar din Mulberry? Jag har en redan en Mulberry men jag tror jag ska köpa en ungefär likadan som din. 🙂

  Reply

  Superfint! Älskar väskan, önskar mig en Mulberry Alexa mest i hela världen nästan 🙂

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.