Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Thursday Chic

09:00 | January 26, 2012

Nu ska jag kila iväg till skolan, i kväll ska jag på bio med papsi. Någon film ni rekommenderar? Jag har på mig jeans från Hollister, Tröja från Chloe (sjuttis fynd), Joseph pälsväst.18 kommentarer18 kommentarer om “Thursday Chic”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Chloé du är så sjukt snygg så att det inte går att förklara ♥ Älskar dig och älskar din blogg.
  Hur lång är du och hur mycket väger du?
  Och finns det någon chans att man kan få lära känna dig eller träffa dig?

  Kram

  Reply
 • Hej Chloé du är så sjukt snygg så att det inte går att förklara ♥ Älskar dig och älskar din blogg.
  Hur lång är du och hur mycket väger du?
  Och finns det någon chans att man kan få lära känna dig eller träffa dig?

  Kram

  Reply
 • så otroligt söt! ville bara säga det 🙂

  Reply
 • 50/50 är helt klart sevärd, annars är det kanske “Darkest Hour” om du gillar Scifi. Hur som helst ha en riktigt mysafton. Ps skulle vara underbart om man kunde klicka och få fotona i högre upplösning.

  Reply
 • lasse åbergs film

  Reply
 • Gus vad vacker du är Chloé! Du har växt väldigt mycket sedan de första bildera du lade ut på dig, och du har verkligen blivit lik din mor! Många tycker att det är fel att barn fotas i modellyrket och kämpar sitt till sitt yttersta i det, men dessutom om de dansar, åker skridskor eller gör något annat som kan betraktas som oskyldigt då är det helt ok och normalt, jag menar barn måste ju ha något att göra på fritiden eller hur? Men då ställer jag mig frågan, Varför är det dåligt av föräldrar att låta sina barn modellera? Jag tycker att det är roligt och bra att du fortsatt med din hobby trots all kritik ni fått! Mina egna barn modellerar bl.a för agenturer m.m och detta är något de valt alldeles själva, de tycker att det är roligt att stå framför kameran precis som du! Nu har ju det nya tv-programmet “mammor och minimodeller” börjat och det har ju fått väldigt mycket kritik, själv tycker jag att det är intressant att se hur andra mammor gör för att sina barn ska lyckas, har du sett programmet? MVH // Charlette

  Reply
 • Hej cloé jag undrar bara hur du tar alla din outfits bilder?, tar du dom själv? eller har du fotograf? eller är det din mamma? fotar du i studio? Din blogg är jätte fin och rolig att läsa och vi är i samma ålder <3 😉

  Reply
 • jag tar bilder hemma och då är det oftast mamma som är mäster fotografen och annars så tar joona en kille som fotar för mammas webbshop nathalieschuterman.com

  Reply
 • fina du!!

  Reply
 • Besök gärna http://nelliesstyle.devoe.se!!
  KRAMAR

  Reply
 • Besök gärna http://nelliesstyle.devoe.se!!
  KRAMAR

  Reply
 • Besök gärna http://nelliesstyle.devoe.se!!
  KRAMAR

  Reply
 • Oj, vilka ögon! Vad otroligt vacker du är! 🙂

  http://www.silveroutlet.se

  Reply
 • Du är så himla snygg Cloè

  Reply
 • Du är så himla snygg Cloè

  Reply
 • shit vad fin du är! du ser exaktv ut som kim kardashian på den första bilden!

  Reply
 • ÅH SAATAAAAAN vad dom här bilderna var fina! Me like Clorris

  Reply
 • snygga bilder älskar västen 🙂

  Reply