Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

The Basics

15:34 | January 9, 2012

Jag gjorde en kampanj för Cubus i somras som är nu ute. Här är en av bilderna!


4 kommentarer4 kommentarer om “The Basics”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • hej!! hur långär du???
  trevligt för svar!
  P.S kan du ha en frågestund?! 😀
  TACK TACK

  Reply
 • Ja, för du är väll med i Cubus reklamen? Eller ^^

  Reply
 • NU HAR JAG TÄVLING PÅ BLOGGEN VAR MED OCH TÄVLA OM ETT VALDRITT NAGLACK FRÅN http://WWW.ADENCOSMETICS.SE 🙂
  kram 🙂

  Reply
 • Hej Chloé! jag undrar om du vet någon butik i Stockholm som säljer Michael Kors väskor? Skulle vara kanon om jag fick svar på detta! Du kanske också vet någon internetbutik som levererar varor till Sverige? Tack o kram 🙂

  Reply