Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

OOOHH LORD!

08:00 | December 20, 2011

Kolla vad jag fick i julklapp! Ja jag vet att det är tidigt men pappa ska åka till Brasilien och mamma, Marcus och jag ska till Mauritus. Jag fick världens bästa julklapp….

Trummor tack!

JAG FICK EN MULBERRY ALEXA! Jag är så lycklig och tacksam.


23 kommentarer23 kommentarer om “OOOHH LORD!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Gud vad fin väska, förstår att du är glad. Läser din blogg lite då och då, trots att jag är tre gånger så gammal som du så gillar jag den. Du har så fin stil och man får bra tips.
  Jag hoppas du förstår hur lyckligt lottad du är som får alla dessa fina kläder, väskor mm och får resa nästan varje månad. Dina föräldrar verkar så otroligt kärleksfulla mot dig.
  Har själv två små döttrar och det är verkligen det bästa som finns att ge dem fina presenter (även om mina får kläder från HM osv).
  Ha en riktigt fin jul och ett gott nytt år fina du.
  Kram Ulrika

  Reply
 • Hej Ulrika , Chloes mamma här , vill bara säga tack för att du skrev så gulligt och att barn aldrig kan få för mycket kärlek och att det verkligen inte spelar någon roll vad priset är utan det är omtanken som räknas 😉 God jul och Gott nytt år . Kram Nathalie

  Reply
 • Åh vad fin den är! 😀

  Reply
 • Du får ett helt trumsolo av mig! Det är så roligt att läsa din blogg, trots att jag kan vara din mormor! Men du är så ödmjuk i din framtonig! Det gillar jag! God Jul på dig!

  Reply
 • tycker seriöst att du ska skänka alla dina gamla väskor till mig;)
  😀

  Reply
 • Asså åååh, man blir ju sur när man läser din blogg! Blir så himla avis!! Helt sjukt fin väska där:-D
  Kram

  Reply
 • Åh, vad fin! Avis jag blev nu!!! 🙂

  Reply
 • Oj, jäklar vilken snygg!!!

  Reply
 • Så snygg! Vad roligt.

  Reply
 • fyfan va snygg ;o

  Reply
 • Where can you buy the beautiful bag?? 🙂

  Reply
 • Where can you buy the beautiful bag?? 🙂

  Reply
 • ÅH, vad fin! vilken storlek är det på den? är det en Oversized Alexa eller är det mellan storleken? Sjukt snygg!!!!

  Reply
 • Hej! Hur blev det med den nya skolan i London? 😀

  Reply
 • OMG vad SNYGG!!! Kostar?! Och vart är den ifrån, finns den på Net-A-Porter tror du? 😀

  Reply
 • Den kostar 8000kr.

  Reply
 • Den kostar 8000kr.

  Reply
 • Fan va fin den var 🙂 God jul! Ska bli riktigt kul att läsa din blogg när du blir lite äldre! hoppas att du fortfarande väljer att blogga då.

  Reply
 • Nice Bag Chloé. God Jul. Förresten Jossan, den kostar 1190 euro på http://www.mulberry.com. Men kanske NK Stockholm eller Göteborg också sälja likadana bag. Själva vill jag ha den i beige men helst jag ska köpa den röda Balenciaga City om den är kvar när Nathalie Schuterman har REA 😉 http://www.mulberry.com/#/storefront/c6120/6786/moreviews/

  Reply
 • Nice Bag Chloé. God Jul. Förresten Jossan, den kostar 1190 euro på http://www.mulberry.com. Men kanske NK Stockholm eller Göteborg också sälja likadana bag. Själva vill jag ha den i beige men helst jag ska köpa den röda Balenciaga City om den är kvar när Nathalie Schuterman har REA 😉 http://www.mulberry.com/#/storefront/c6120/6786/moreviews/

  Reply
 • Gud vad kul!!

  Reply
 • Gud vad kul!!

  Reply
 • Sjukt snygg!

  Reply