Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Victoria Secret

08:00 | December 6, 2011

Victoria’s Secret är den mest efterlängtade fashion show enligt mig! Jag älskar det. Modellerna , ja va kan man säga. Showen är så lekfull och modellerna så snygga . Hela showen är som ett stort Party! 😉

Foto: Stella Pictures


11 kommentarer11 kommentarer om “Victoria Secret”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag håller verkligen med! 😀
  Dem är roliga samtigt som dem är snygga! 🙂
  Skulle vara roligt om du tittade in på min blogg och kanske länkade den, har skrivit en inlägg om dig samt gjort ett kollage! 😀 ♥

  Du äger! 🙂 ♥

  // Sess.

  Reply
 • Jag älskar den med!

  Reply
 • vet du när showen visas i svensk tv? jättejätte tacksam för svar!
  ps. älskar din blogg. kram fannie

  Reply
 • Glömde att skriva bloggen x)

  SessMode.blogg.se

  Reply
 • Har varit på Victoria Secret i NY! De e fina kläder där! <3

  Reply
 • Åh, Adriana Lima är ju så otroligt vacker!
  Kram //taliias.blogg.se

  Reply
 • Ah deras shower är outstanding! Och modellerna ser vältränat vackra ut, inte svälta 🙂

  Reply
 • Elsker det også – det er så breathtaking og gennemført!

  Reply
 • haha seriöst? Det är ett program som visar smala, stylade kvinnor. Varför ska alltid kvinnokroppen objektifiseras? Har du aldrig tänkt på varför man ser nakna kvinnor på varandaste skylt och nästan aldrig nakna män? Det där programet är kvinnodiskriminerande..D:
  Fan vad jag kan tröttna på västvärlden ibland..

  Du borde läsa ladydahmers blogg!
  ladydahmer.se

  Ps. Jag var lite sur när jag skrev, inget illa menat till dig! 🙂
  /V

  Reply
 • Jag tror att den visas på annandagen 🙂
  Jag saknade Rosie Huntington i showen detta år 🙁

  Reply
 • Åh!! vi älskar victoriassecret fashionshow!!!<3

  Reply