Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Kaos flygresa, framme , frukost

13:37 | October 30, 2011

Shit vilken hemsk resa, det startade bra med business class och otroligt skön flygresa, när vi ska landa i NY så säger piloterna att det är nått fel på NY flygplats och att vi måste landa i Washington, DC . När vi kommer till Washington får vi vänta på bagaget i 2 timmar och sedan väntar en bussresa på 4 timmar till NY… När vi kommer till NY känns allt bättre än Limousin hämtar oss och kör oss till Plaza, när vi öppnar hotell dörrarna är min kära bror i hotellrummet. Nu har jag precis varit och ätit en riktig amerikansk frukost och ska snart göra mig reda för en lång shopping dag

httpv://www.youtube.com/watch?v=0UjsXo9l6I8

XOXO Chloé


5 kommentarer5 kommentarer om “Kaos flygresa, framme , frukost”

    Åå, vad mysigt! Lova att du visar det du shoppade och ha det så trevligt, jag är riktigt avundsjuk på dig♥ :]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.