Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Ballerinor vs Klackar

14:30 | October 20, 2011

Kollade i mammas garderob och hittade hennes Miu Miu klackar som ser typ ut som mina nya Miu Miu ballerinor! Samma sak med hennes Charlotte Olympia klackar som ser ungefär ut som mina Charlotte Olympia ballerinor.

Miu Miu klackar vs Miu Miu ballerinor:

Miu Miu klackar Miu Miu ballerinor

Charlotte Olympia klackar vs Charlotte Olympia ballerinor:

Charlotte Olymbia klackar vs Charlotte Olympia ballerinor.

Kramisar Chloé

5 kommentarer5 kommentarer om “Ballerinor vs Klackar”

  Nejj va fina!:):)

  Chloé kan du inte ha en frågestund snart? Det finns såå mycket jag vill fråga dig!!!

  Tack för en underbar blogg, den räddar alltid min vardag 🙂

  Reply

  Jag gillar att det faktiskt finns både flats och högklackat i liknande modeller 🙂 alla 4 paren är riktigt snygga!

  Reply

  Jag tyckte att Miu Miu klackarna va snyggare men att Charlotte Olympia ballerinorna va snyggast! Tack för en underbar blogg! 🙂 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här