Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Fiskpedikyr

10:03 | September 26, 2011

Mellan den 22 september och 23 oktober kan man få fiskpedikyr i Gallerian! Om du inte hängt med i svängarna så är fiskpedikyr den senaste pedikyren i Sverige. Få fina fötter med hjälp av hundratals tandlösa “Garra Rufa” fiskar som försiktigt suger och knaprar bort dina döda hudceller och samtidigt skapar en lätt och avslappnande massage. Det är väldigt enkelt, det enda du behöver göra är att placera fötterna i det varma vattnet och de små fiskarna kommer direkt till fötterna och börjar äta bort all torr hud och lämnar mjuk fin hud kvar!

Kramisar Chloé


8 kommentarer8 kommentarer om “Fiskpedikyr”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hoppas dem byter vattnet ofta-för både fiskarnas och våra fötters skull, annars skulle det inte kännas speciellt fräscht

  Reply
 • Hej Julia,

  Vi byter vatten ett par gånger om dagen för fiskarnas skull. Sen så renas vattnet genom ett reningssystem åtta gånger i minuten, så det är rent och fräscht 🙂 Vattnet är ljummet så som fiskarna vill ha det 🙂

  Kom förbi hälsa på oss och fiskarna!

  Nora på Axelsons Spa

  Reply
 • Vad kostar det?

  Reply
 • Hej Ariya,

  Det kostar 295 kr för 20 min. Vi ligger längst in i Gallerian på Hamngatan så det är bara att komma dit och låta fiskarna mumsa lite på dina fötter:)

  Reply
 • Heej Chloé snälla svara på min fråga…. det är väl du som har på dig jeansen med hål. Vart har du köpt de? 🙂

  Kram!

  Reply
 • Jag testade sånt där i Thailand och det kännas som små krabbor som kryper över fötterna :(( uuuhh , och dom har väl inte varmt vatten till fiskarna?? Det ska ju vara ljumet för fiskarna mår ju inte bra av att det är vant vatten?

  Reply
 • Men snälla!? Har det kommit till Sverige först nu!! Haha det är ju skrattretande, jag gick på sånt i Tokyo 2006!

  Reply
 • Jaa. jag har provat den fiskpedikyren
  det var helt otroligt!!! 🙂

  Klara
  photokreakk.blogg.se
  realstuff.se

  Reply