Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Tack för de här två veckorna!

11:44 | August 19, 2011

Nu har Chloé äntligen kommit hem från seglarlägret! Vi hade en super-busy dag igår som började med öppen båt från Lökholmen i spöregnet och slutade med att Chloé fick intervjua Guldknappen-vinnarna som enda backtage reporter. Själv jobbade jag hårt som assistent/sekreterare till Chloé 🙂

Det har verkligen varit jätteroligt att gästblogga! Vi i butiken och webshopen planerar faktiskt att starta en blogg på nathalieschuterman.com! Den kommer att bjuda på mängder av modeinspiration! Så fr.o.m nästa onsdag ses vi på Nathalie Schuterman Blog 🙂

En sista dagens..

Jag älskar Roland Mouret och hans structrured dresses, underbara material och den fantastiska gröna färgen är min favorit! Mina skor från Marni är gamla godingar från 2006 som alltid får stå på hedersplatsen i skohyllan då dem alltid inspirerar mig!


19 kommentarer19 kommentarer om “Tack för de här två veckorna!”

  Åh vad glad jag blir!
  Det ska bli så roligt att få förmånen att få följa dig och dina kollegor, dessutom kanske bli lite snyggare på köpet. 🙂
  Tack för dessa veckor, vi ses på onsdag!
  Med bästa hälsningar
  Petra

  Reply

  Kul Nathalie, då ses vi på onsdag..:)
  Det har varit fantastiskt kul att du bloggat och blev verkligen glad över att du startat en egen blogg!!!
  Lycka till & hoppas du kan insp.många att bli lite snyggare, gladare och framför allt mer modeintresserade…;)
  kram Risgryn

  Reply

  GLAD GLAD OCH ÄNNU MERA GLAD.Det ska bli super och titta in på din blogg .Kram kram.

  Reply

  Äntligen startar du också en blogg 😉 Vad roligt att Chloe fick intervjua Guldknappen-vinnarna! Var kan man se intervjun?

  xoxo Vicky

  Reply

  Jag brukar inte läsa din dotters blogg av princip. Men jag har med nöje läst dina inlägg. Inspirerande, kärnfulla och genomtänkta. OCH fina bilder. Jag tror bestämt jag flyttar med dig till nästa ställe. Tack!

  Reply

  Jag tycker att du är lite lik Vanna Rosenberg! 🙂

  Reply

  Du är så snygg. Har inte fått svar. Hur gammal är du.? Lång vikt? Så söt som en 25 åring. Hej

  Reply

  Hej Eva , tack snälla 😉 jag är 45 år och är 164 cm lång , vikten tror jag inte någon kvinna i min ålder frivilligt svarar på !!:) Mvh Nathalie

  Reply

  Fantastiskt!! Hoppas vi får se massor av bilder på era outfits, det kommer att bli så inspirerande!!! Har verkligen gillat att följa dig de här veckorna.

  Reply

  Tack för dessa veckor! Du har gjort ett jättebra jobb 🙂 Jag kommer att fortsätta läsa Chloes blogg såklart, men följer med dig också! Kul, det ser jag fram emot! Trevlig helg

  Reply

  Vad kul att du börjar blogga,är själv ett par år yngre och älskar mode. Av det du visat på denna blogg verkar du ha en fantastisk stil och smak. Väldigt inspirerande.

  Reply

  Har också gillat att läsa bloggen när du skrivit. Kommer absolut att följa med till din egen blogg. Ser fram emot mycket bilder och kommentarer för inspiration.

  Reply

  Härligt! Chloés modeblogg och din blogg blir ju den ultimata modeguiden!

  Reply

  Tack för dessa veckor, du har varit strålande bra. Helt ärligt har jag fått en helt annan bild av dig som person, varm, omtänksam, ödmjuk och otroligt driftig. Vilken bild jag hade innan spelar inte längre någon roll.. Tänk så fel man kan ha:) Har aldrig träffat dig men nästa ggr jag är i Stockholm kommer jag garanterat in din fina butik!

  Trevlig helg,
  Madeleine

  Reply

  Hej Madeleine , vad glad jag blir för din kommentar;);) Mvh Nathalie

  Reply

  Åh gud vad kul att du ska börja blogga!!! Jag kommer följa den med glädje!
  Ha en underbar helg med din fina familj:-)

  Nila

  Reply

  Hej Nathalie!
  Vill bara tacka dig för att du bloggat här och jag är SÅ glad att du ska fortsätta bloggandet. Jag har aldrig varit speciellt intresserad av mode utan har tyckt att det varit ett väldigt ytligt uttryck, har aldrig tänkt på vad jag satt på mig och mest gått i jeans osv.
  Men, döm av min förvåning så bara älskade jag “Djävulen bär Prada” och jag fattade inte riktigt själv att jag inte kunde se mig mätt på den filmen, jag såg den gång på gång.
  Nu fattar jag äntligen vad det var som fick mig att älska filmen, alla fantastiska kläder och de kreativa och estetiska uttryck som de ger. Läste också Martina Bonniers “Fashionista” och nu har jag absolut ändrat uppfattning, mode är ju kul. Tänk att jag skulle bli 45 år innan jag upptäckte det!
  Garderoben kommer att “hottas upp” och såklart är jag som novis väldigt tacksam för alla tips!
  Kram!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här