Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Inredning: R&Y Augousti

11:52 | August 17, 2011

Jag har märkt att några av er är väldigt inredningsintresserade vilket är jätteroligt då jag är extremt intresserad själv! En av mina favoriter och kreativa inspirationskällor är R & Y Augousti. Ria och Yiouri Augousti är ett gift par som träffades på designskola i London och under 90-talet startade de ett livsstilsmärke tillsammans som skapar möbler, smycken, handväskor och andra underbart vackra objekt och inredningsdetaljer. Första gången jag kom över dem var på inredningsavdelningen på Barney i New York för många år sedan. Här vill jag visa ett smyckeskrin och en vas som jag köpte i somras:

Framsidan av mitt nya smyckesskrin från R&Y Augousti

Älskar insidan av skrinet med alla härliga lådor, nu kan jag verkligen hålla koll på mina smycken!

Titta på fler av deras vackra föremål på http://augousti.com/

Ria och Yiouri Augousti fotade för amerikanska Vogue (mars 2007)


3 kommentarer3 kommentarer om “Inredning: R&Y Augousti”

  Snälla snälla snälla Natalie starta en blogg! Längtar efter dina inlägg, dom är så himla inspirerande och snygga!

  Reply

  Tack för tipset, skall genast titta på deras hemsida! Särskilt smyckeskrinet ser fantastiskt ut! Mvh Linda

  Reply

  Det är jätte snygga saker där! Måste titta på hemsidan!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här