Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Chloé i nya barnbutiksannonsen

17:08 | August 17, 2011

Den enda dagen Chloé var hemma i Stockholm innan hon åkte på seglarläger fick hon stå modell för Joona till vår nya annons till barnbutiken. Jag tycker den blev superfin! Vad tycker ni!?


10 kommentarer10 kommentarer om “Chloé i nya barnbutiksannonsen”

  Jättefin!

  Jag har en fråga! Har Chloé någon gång varit på modelljobb för t.ex H&M utomlands, att de åkt och fotat utomlands alltså? 🙂 Jättetacksam för svar!

  Reply

  Hej Julia , hon har aldrig gjort ett modelljobb utomlands . Det är mycket ovanligt att man tar barn utomlands då kunden måste betala resan både för barnet och mamman , då är det billigare och bättre att casta barnmodeller i det land fotograferingen sker 😉 Mvh Nathalie

  Reply

  Okej! 🙂 Ja, det förstår jag verkligen! Tack för svar! Måste säga att dina inlägg dessa veckor har varit riktigt bra och inspirerande, håller med ovanstående kommentarer – att det skulle vara väldigt kul om du startade en blogg! 🙂

  Reply

  Hej, hur länge har Chloe hållt på med att modellera (elr nu va det heter) ? 🙂
  PS: Chloe är ju modell för din affär, finns det någon casting eller något om man vill vara modell för din affär???? Eller är det bara Chloe, för att hon är din dotter som är modell??? 🙂 Väldigt tacksam för svar!! 😉

  Reply

  Åh, så fin den är! Var där inne idag, då den “gamla” fortfarande var kvar. Denna är jättefin!!! Kram

  Reply

  Snälla Nathalie, kan du inte börja blogga också! Jag tycker verkligen om de inläggen som du nu har gjort i Chloés blogg, jag tror att många håller med mig. Det skulle bli en väldigt inspirerande mode- och karriärsblogg!

  Reply

  Ååååh hon är så söt som sin mamma! 😉 Jag undrar,när Chloe blir äldre så brukar de be modeller att posera med bikini/i bh och trosor och visa upp ganska mycket av kroppen,kommer Chloe då att göra det eftersom hon är medlem i Stockholmsgruppen? Inget illa menat,bara undrar;) <3

  Reply

  vad heter seglarlägret som chloe åkte på?? (undrar bara om det var samma som mina kompisar skulle på)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här