Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Tävling

08:00 | July 31, 2011

Nu är det dags för en efter längtad tävling….

Den här gången kan du vinna en Tory burch plånbok.

Svara på följande fråga:

Vilka var det som designade min Garderob hemma i stockholm och vad heter inredningsbutiken?


Kramisar Chloé


37 kommentarer37 kommentarer om “Tävling”

  Butiken hette Asplunds och det var Sandra och Matilda som designade den.
  Kramar Tess

  Reply

  Hej Chloe. Garderoben designades utav Sandra och Matilda ifrån inredningsbutiken Asplund. Jag skulle bli världens gladaste tjej om jag fick vinna denna fina plånbok

  Stor kram /Maria

  Reply

  Hej 🙂 Det var Sandra och Matilda på Asplund som hjälpte dig designa den. Älskar din blogg och alla dina modetips du är så smart när det gäller sånt, och det funkar för mig med fastän jag är ca 8 år äldre än dig! Ha en mysig semester. Kram

  Reply

  Tjejerna som hjälpte dig att designa den hette Sandra och Matilda, och butiken heter Asplund!
  Kram Alexandra

  Reply

  Hej! Är min kommentar inte godkänd eller varför visas den inte? 🙂 Jag bara undrar… kanske bara glömt att godkänna den men jag skrev en rätt lång motivering och svar så jag hoppas den kom med! 🙂

  Reply

  Hej Chole .
  Roligt att du har en tävling ! 🙂
  Savret är : Sandra och Matilda på inredningsbutiken asplund , Föresten Vad Fin Blogg du har .

  Reply

  Hej, hej! Sandra och Matilda fran inredningsbutiken Asplunds designade din garderob! Alskar planboken, och hoppas pa tur…

  Reply

  Hejsan!
  Butikens namn är Asplund och de två som designade garderoben heter Mathilda och Sandra. Tory burchs plånboken är garanterat designad så att jag skulle ha världens ordning och reda på mitt busskort, kontoutdrag från minuten, sedlar och allt annat smått och gott som man har i plånboken. Den skulle bli min personliga “skatt” att ha i väskan!!!
  Kram Rebecka

  Reply

  Svar: Sandra o Matilda. Och inredningsbutiken är Asplund. Hoppas på att vinna denna ursnygga plånbok till dottern, hon skulle älska den. < 3

  Reply

  Halli hallå på dig 🙂 Jätte fin blogg, vilket spännande liv du har!! wooow 🙂 Du är duktig 🙂 Alltid lika roligt att läsa den 🙂 Din fina garderob designades av Matilda och Sandra på Asplund. Ha det fint!!
  Tjingepling från Matilda här 🙂

  Reply

  Sandra och Matilda på Asplund var det som designade din snygga garderob! 🙂

  Denna tävling måste vara den mest passande för mig, blev väldigt glad när jag såg att det var en plånbok du lottade ut eftersom att min förra var en riktig besvikelse… Jag köpte en skinnplånbok som såg ut att vara bra kvalité, hyffsat snygg och ett bra pris! Men kvalité var det absolut Inte, några veckor efter köpet ramlade knappen av och under så var det kartong… I en annars snygg skinnplånbok! Besvikelsen var stor och nu har jag haft denna i snart 1 1/2 år! Och jag som älskar tory burch och hennes ballerina skor (som jag tyvärr inte har pengar att äga) kan ju inte bli besviken på denna skönhet, fasen va snygg!
  Vinner jag inte så får jag hitta någon liknande men kvalité måste ju denna vara om något! Jag hoppas verkligen, med alla mina tummar och tår, att jag ska vinna!
  Kram kram Agnes

  Reply

  Hej! Jag gissar på,Sandra och Matilda. Butiken heter Asplunds. Kram på dig!

  Reply

  Hej Chloé, vi gick på samma dans typ en lektion tills du bytte till en bättre I guess haha 🙂 Jag tror att det är Sandra och Matilda som har designat din garderob och att butiken heter Asplunds! 😛
  KRAM

  Reply

  Affären heter Asplunds och det var du Sandra och mathilda som designade den 🙂 älskar din blogg och jag skulle bli superglad om jag vann! Kramar Clara<3

  Reply

  Ciao Chloé,
  mitt svar är: Butiken heter Asplunds och de som designade Din Garderob är Sandra & Matilda!
  P.S. Jag älskar din blogg, den är så bra, jag följer den varje dag! Och din modekänsla är jättebra!
  xx

  Reply

  Ciao Chloé!
  Mitt svar är: Butiken heter Asplunds och de som designade Din Garderob är Sandra & Matilda!
  P.S. Jag älskar Din blogg och din modekänsla!
  xx

  Reply

  hejsan!
  Butiken heter Asplunds och Mathilda och Sandra designade din fina garderob!
  Kramar

  Reply

  Hello Chloè!
  Jag tror att Sandra och Matilda designade den, och affären heter Asplunds 🙂

  Skulle vara jätte kul att vinna denna ursnygga pålnbok, speciellt när man är en fattig student som jag! 🙂

  PS. Älskar din stil och alla dina snygga outfits! 🙂

  Reply

  Rätt svar: Inredningsbutiken Asplunds och dem som designade din garderob var Sandra och Matilda. Håller tummarna nu! Du har sjukt elegant stil men med tanke på att din mamma äger en av stockholms coolaste butiker så är det inte så konstigt 😉 …/Ella

  Reply

  Det var Sandra och Matilda som designade din sjuukt snygga garderob och inrednings butiken heter Asplund! 🙂

  Jag har varit och letat efter en snygg plånbok/liten clutch ett bra tag nu.. och jag hittar verkligen inte någon som jag riktigt har fastnat för!
  Men den här Tory burch plånboken är liksom så perfekt ! Just nu går jag runt med en klumpig svart plånbok med fula broderade blommor på (Fashion crime!) så snälla låt mig vinna denna plånbok! 😀

  Jag kommenterar sällan måste bli bättre på det! men nu när jag väl gör de så passar jag på att säga att du har sån sjukt bra stil och grym blogg ME LOVE! 🙂
  Ha en fortsatt trevlig resa 😀 /trogen läsare 🙂

  Reply

  Det var Sandra och Matilda som designade din sjuukt snygga garderob och inrednings butiken heter Asplund! 🙂

  Jag har varit och letat efter en snygg plånbok/liten clutch ett bra tag nu.. och jag hittar verkligen inte någon som jag riktigt har fastnat för!
  Men den här Tory burch plånboken är liksom så perfekt ! Just nu går jag runt med en klumpig svart plånbok med fula broderade blommor på (Fashion crime!) så snälla låt mig vinna denna plånbok! 😀

  Jag kommenterar sällan måste bli bättre på det! men nu när jag väl gör de så passar jag på att säga att du har sån sjukt bra stil och grym blogg ME LOVE! 🙂
  Ha en fortsatt trevlig resa 😀 /trogen läsare 🙂

  Reply

  Hej Chloé!
  De 2 som designade din drömgarderob var Sandra och Matilda. Inredningsbutiken heter “Asplunds”.

  Kram, Julie Yu

  Reply

  En röd plånbok står högst på min önskelista just nu. Så snygg denna var! Mitt svar på frågan är att butiken heter Asplunds och inredarna Sandra och Matilda designade din garderob. Mycket kul att läsa din blogg och kul överraskning att din mamma gästbloggar. Hoppas att du har en skön semester!

  Reply

  Hej världens sötaste Chloé! : )

  Butiken heter Asplunds och de som designade den heter Matilda och Sandra.

  Kram på dig, Jessica

  Reply

  Sandra och Matilda designade din aaaawsome garderob och inredningsbutiken heter Asplunds 🙂

  Reply

  inrednings butiken, Asplund. Sandra och Matilda designade den!

  Reply

  Namnet på inredningsbutiken var Asplunds de dom designade
  din underbara garderob heter Sandra och Matilda!
  Älskar plånbokens härliga färg och skulle bli överlycklig om jag vann!
  Fortsätt vara den du är för jag älskar din blogg (och det gör alla andra med)
  Kram!

  Reply

  Inrednings butiken heter Asplund och de som designade den heter Sandra och Matilda. Jag skulle också vilja ha din garderob! (och alla kläder också för den delen, men de kan vara lite små för jag är 24 🙂 )
  Gillar din blogg, du har verkligen stenkoll på mode och en skön stil!

  Reply

  Åh gud vilken fin plånbok! Det var två tjejer som heter Matilda och Sandra som designade din fina gadrob och inredningsbutiken heter Asplunds 🙂

  Nu hoppas jag på lite tur! Kramar

  Reply

  Sandra och Matilda på Asplund designade garderoben!!!!!! 🙂

  Reply

  Sandra och Matilda på Asplund designade garderoben!!!!!! 🙂

  Reply

  Inrednings butiken heter Asplund och Sandra och Matilda designade din garderob. Om jag vann så skulle jag bli jätteglad! Har länge velat ha en Tory burch plånbok!

  Reply

  svar på frågorna:
  Sandra och Matilda designade din garderob och butiken heter Asplund 🙂

  / kelly

  Reply

  det var sandra och mathilda som designade din garberob, och butiken heter Asplund!<333

  Reply

  hejsan, Matilda och Sandra var dem som designade din garderob och inredningsbutiken heter Asplund, skulle blivit jätte glad om jag vann för att jag behöver en plånbok som passar min rosa väska och jag har aldrig vunnit innan så skulle nog blivit överlycklig 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här