Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Ralphson på landet!

15:34 | July 30, 2011

Mitt nya smeknamn till Ralph är Ralphson haha! Men kolla vad Ralph är gullig i sin lite lantligare korg! Och när vi är ute och solar lägger hans sig under solstolen där han har en liten madrass och gnager på en morott 🙂 så mys hund.


4 kommentarer4 kommentarer om “Ralphson på landet!”

  Accepterar du bloggläsares vänförfrågningar på facebook? <3

  Reply

  Vad använder du för hårprodukter ?
  Bra blogg btw , Kram Paulina!

  Reply

  Vad använder du för hårprodukter ?
  Bra blogg btw , Kram Paulina!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här