Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Mallorca!

08:44 | July 29, 2011

Hej,idag åker jag till Mallis med Pappa , hans familje kompisar och jag ska segla runt där, ska bli så kul! Men eftersom det inte är internet på båten så kommer min mamma gäst blogga lite granna! Men såhär ser båten ut det är en katamaran vid namn bahia 46. Men jag har tidsinställt några inlägg tills hon börjar blogga..

Kramisar Chloé


7 kommentarer7 kommentarer om “Mallorca!”

  Vad coolt att din mamma kommer gästblogga,fantastisk båt. Vi såg nån liknande i hammnen (stockholm) och tyckte att den var häftig;)

  Reply

  Jag har några frågor till Nathalie
  Jag är ett stort fan av dig och undrar hur du började i mode branschen?
  Hur blev din butik så stor?
  Jag älskar mode och varje gång jag går in i din butik så blir jag himla glad och inspriead!
  Du har verkligen lyckats och du är en stor inspriation.
  Mvh Sofie

  Reply

  Vilket sammanträffande!!! Jag åker till Mallis med familjen ikväll!
  Tänk om jag ser den underbara katamaranen eller dig!

  Ha det så kul!
  Kram

  Reply

  Hej!! vart på mallorca ska ni? jag är här i 6veckor och det skulle vara så nice att se dig! kram! 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här