Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Kommer sakna dig Ralphsson

15:02 | July 29, 2011

Vi är säkert framme i Mallorca nu! Den här bilden är tagen när vi var på väg till huset i börja av sommaren! Kommer sakna dig Ralphsson

Kramisar Chloé


4 kommentarer4 kommentarer om “Kommer sakna dig Ralphsson”

  Jag har en liten fråga 🙂
  Vilken är den ”största” kändisen du träffat sett?

  Reply

  Måste bara säga att jag tycker att du verkar vara en så otroligt gullig och trevlig tjej. Dessutom tycker jag att du klär dig otroooligt snyggt. Och även har en perfekt stil som passar din ålder. Alltså, vissa i din ålder springer runt i kalashöga klackar och kortkort vilket kan vara snyggt, men det känns liksom för tillgjort i den åldern. Jag älskar din stil och den är otrooligt snygg. Jag tycker att fler ska ta efter dig och vara sig själva. Dessutom är du jättevacker! Tack för en superbra och underhållande blogg! Kram / Josefin

  Reply

  kan du snälla skriva ett inlägg om vart och när du köpt klänningen du har på din header ? 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här