Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Allmänt

Andos landställe

17:52 | June 30, 2011

Nu är jag hos Ando, kommer sova över här 🙂 Klicka HÄR  för att komma till Andos blogg!

Kramisar Chloé

5 kommentarer5 kommentarer om “Andos landställe”

  Vad roligt! Jag undrar vilken skola du går i? 🙂

  Reply

  Nu har jag kollat på hela din blogg, från början! Måste bara säga att den är verkligen jätte bra! Och så måste jag fråga, säljer Nathalie Schuterman Mulberry väskan Alexa tror jag den heter? Jättetacksam för svar, sen måste jag säga, Du är väldigt söt!

  Reply

  Jag bor ute på Värmdö 🙂
  Vart är du någonstans ungefär? 🙂

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.