Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Hundpromis med Raffie

08:00 | May 31, 2011

Jag var på en super mysig hundpromenad med Raffie och pappa i Humlegården. Raffie lekte med en hund av blandras Labrador och Rottweiler! Han hette Zimba och var typ 4 storlekar större än Raffie. Men min lilla hund är en riktig kaxig fransos hahah. De lekte fint i alla fall, pussades och jagade mig haha 🙂

Kramisar Chloé


2 kommentarer2 kommentarer om “Hundpromis med Raffie”

  Kan inte du visa hur du bor ? Eller ditt rum . Det skulle vara väldigt roligt att se 🙂
  Kraam

  Reply

  hej! hur går det med raffe? kan inte du börja dansa igen???
  //en gammal danskompis(som du förmodligen glömt vem det är!?)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här