Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Prada

08:00 | January 21, 2011

Hej underbara läsare! Igår gjorde vi Prada Men (inte lika roligt som Prada Women) men det är ju alltid kul att kolla på snygga modeller hihihihi. Tyvärr var de så tråkiga så man fick inte ta bilder på kollektionen, men här kommer en bild på mig utanför!

Kramisar Chloé 🙂


4 kommentarer4 kommentarer om “Prada”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kan vi inte få se en bild på din mamma? Hon är ju så pen! 🙂

  Reply
 • hej där! råkade komma in på din blogg och har suttit och tittat lääänge nu. är 19 år och mycket nöjd med mitt utseende och brukar aldrig någonsin känns konkurens. men nu gör jag de haha på ett positivt sätt. du var 12 va?haha känns knäppt att känna de med en 12 årig tjej. du är sjukt vacker och jag lovar att du kommer bli sjukt snygg! och du verkar ha en bra personlighet och ödmjuk! jaja ha de så bra =) kram

  Reply
 • Vad kommer dina snygga skor ifrån?

  Reply
 • Wow, vad söt du är!
  har du handväskan för att det är snyggt eller praktiskt, KAN INTE KOMMA PÅ SÅ MYCKET SAKER MAN SLÄPAR RUNT PÅ NÄR MAN ÄR 12?
  (sry för caps lock)

  Reply