Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

ÅHHHH……

08:00 | January 18, 2011

Är så himla avundsjuk på mamma som är i Milano just nu och köper in kläder fick ett MMS igår,där hon vissade Missonis show-room. Men roliga nyheter är att jag åker till Milano på Onsdag och möter mamma där weeeeee!!!!


Missoni showroomet

Kramisar Chloé!


7 kommentarer7 kommentarer om “ÅHHHH……”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh så roligt! 🙂 Känner de skulle inte heller va fel med en liten resa nu,i denna trista månad.Ha
  de bra!

  Reply
 • Hej Chloe!
  Jag skulle verklingen önska att din mamma tog in Balenciaga Giant Purse (coinpurse). Finns det nån möjlighet att du kan framföra det? 🙂
  Gillar din blogg! Du är mycket yngre än mig men inspirerar mig mycket ändå.
  kram

  Reply
 • Hur många ggr har du vart i USA? Hur gammal är din storebror? I vilka länder har du varit?

  Reply
 • Hej Chloe! Din blogg är jättebra och du är så himla söt;) Men hur gör du med skolan när du åker iväg på alla dina resor mitt i vardagen? Bara undrade! Fortsätt blogga som du gör och ha det så bra i Milano:D

  Reply
 • Hej,
  Fin blogg. Kan du ta ledigt från skolan så där för att åka till Milano och Paris och så, På vår skola är dom jättestränga

  Reply
 • Åhhh vilken fin blogg, är också 98 och enligt mig verkar du vara så mogen. Jag menar du skryter inte alls elr överdriver vilket dom flesta våran ålder brukar göra. Dessutom har du ju så mycket mer att skryta om 😉 Du klankar inte ner på någon och det märks på dom fina kommentarerna att du alltid har varit snäll. Hoppas du blir glad.

  Men nu till min fråga, jag reser ganska mycket med min familj vilket resulterar till att jag missar MASSOR skola. Det här kan verka superskönt men det är en av de mest avskyrvägande avsägade

  Reply
 • Åhhh vilken fin blogg, är också 98 och enligt mig verkar du vara så mogen. Jag menar du skryter inte alls elr överdriver vilket dom flesta våran ålder brukar göra. Dessutom har du ju så mycket mer att skryta om Du klankar inte ner på någon och det märks på dom fina kommentarerna att du alltid har varit snäll. Hoppas du blir glad.

  Men nu till min fråga, jag reser ganska mycket med min familj vilket resulterar till att jag missar MASSOR skola. Det här kan verka superskönt men det är en av de jobbigaste sakerna med att resa. Jag känner mig så efter. Så hur gör du (eftersom du reser ganska mycket ser jag) för att hinna ikapp elr snarare fixar läxor till resan?

  Reply