Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Frankrike!

08:00 | December 7, 2010

Svar till alla er som ville se bilder på mitt rum:

P.g.a säkerhetsskäl vill inte jag visa bilder på mitt rum hemma i Stockholm.

Men om ni vill se lite hur jag tänker, tänkte jag visa lite bilder på mitt rum i Frankrike.

Vad tycker ni?


24 kommentarer24 kommentarer om “Frankrike!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Love it, det ser jättemysigt ut (:

  oh, jag såg dig på tv igårkväll!
  Din reklam för Cubus.. <3
  Den var SÅ SÖT! Ville typ bara
  spola tbx och titta igen x) <3

  Reply
 • Åh så mysigt!

  Reply
 • Asså den spegeln är nog det mest underbara jag sett! Så fantastisk!!!

  Reply
 • Jag beundrar dig tjejen! Du är så fin och din stil är grym. Hittade din blogg idag, du är så duktig!

  Reply
 • vad menar du med säkerhetsskäl? okej om du visar lägenheten, men rummet??? ingen vet väl i vilken lägenhet det rummet finns :S

  Reply
 • Hej!
  Vilken känsla du har! Älskar tavlan på Marie Antoinette. Hur fick du tag på den?

  Reply
 • Du är verkligen jättesöt och jätteduktig!

  Reply
 • Hej,
  Fin blogg! fattar inte det med säkerhetsskäl. Vad ska hända om du fotar lite??

  Reply
 • åh, vilken söt profilbild!

  Reply
 • Jag måste tacka dig att äntligen finns det en förebild för unga modeintresserade tjejer på webben! Det är tusen gånger bättre att en stor målgrupp som älskar internet och som går i plugget har ett alternativt till de bloggar som skrivs av 25+ tjejer, där det även dricks sprit och festas loss. Bloggarna 25+ tycker jag ska bli vuxnare och sluta tjäna pengar på yngre besökare. Så kan unga tjejer få ett utrymme att uttrycka sig själva som bara är deras. Jag tror att din blogg är början på detta skifte! Lycka till i framtiden.

  Reply
 • Ser super gullig ut 😀

  Reply
 • Hej chloé! jag visste inte att du har ett hus i frankrike också! ha det bra! dansa på

  kram matilda

  Reply
 • Wow. blev helt galen när jag såg marie antoinette tavlan. så underbart fin. vart har du köpt den? kramar

  Reply
 • galet snyggt rum! 🙂

  Reply
 • Chloé du är så duktig!
  har lite frågor: ett, var ifrån kommer den otroligt fina spegeln, två, hörde att du har talangjakt idag kanske vill lägga upp lite bilder från den och från din outfit på scenen och sedan kanske du kan ha en paris guide där du visar vad du tycker att man måste besöka i paris och vad du gillar mest osv.
  Du är grym och jätte cool och skriver en jätte bra blogg!

  Reply
 • vilket vackert rum (:

  Reply
 • Får jag bli din inneboende?

  Reply
 • helt underbart!! : )

  Reply
 • je suis fiére de ma petite fille et sa chambre dans les tons rose et blanc et bien c est comme sa mamie bravo chloé ta mamie de france

  Reply
 • hej, jätte fint rum!!!!!!!

  Reply
 • snyggt! Har du inrett ditt rum själv?
  mvh rebecka

  Reply
 • måste bara fråga var marie antoinette tavlan kommer ifrån?? köpt i frankrike eller? 🙂

  Reply
 • chloe! jätte fint rum! var i frankrike är det, eftersom du bor på hotell nu i paris så undrar jag!
  kramar filippa ! <3

  Reply
 • hej det är untanför paris ligger huset
  kramisar chloe!

  Reply