MENU
11:21 | April 23, 2018

Hello

Checking in

Uncategorized

Hej gänget, hur mår ni? Jag har haft en händelserik vecka i Stockholm-är faktiskt helt slut. Nu är jag tillbaka till Paris- Agnes följde med mig tillbaka- så mysigt, hon ligger och sussar i lägenheten medan jag är på min matte lektion just nu. Älskar Stockholm ändå- det är alltid så mysigt att vara hemma. Nu är det 3 veckor kvar av skolan – sen får jag sommarlov. Är så redo för det- äntligen! Är noll fokuserad på skolan just nu. Men men- Har ni lyssnat på veckans podd? Vi pratar om sex och sånt där stelt. Vi får se lite hur veckan ser ut- Idag ska Agnes och jag bara strosa runt och ha det trevligt- längtar! Vi tänkte promenera till Deux Magots- äta lite brunch, sen gå runt på stan och ikväll har vi middag på loulou med min Paris trio- Lollo och Lisa. Ha en bra dag gänget!

 

Men nu tänkte jag berätta lite om min vecka hemma i Sverige; Jag landade på fredagen 23.50, Mathilde landade från Köpenhamn runt samma tid så vi delade taxi, hon gick hem och gjorde ordning sig- jag gick hem till Tom´s kompis och sen gick vi till Berns! ( har tyvärr inga bilder från kvällen) Men lördag kom och Hedda & jag packade en picknick korg och gick till djurgården för att mysa.

Sen gick vi till min favorit butik och provade lite kläder! OFC mamsens butik.

Såhär coola var vi: Kappa från Ganni, Skor från Givenchy, väska Balenciaga, Solisar Le Specs och Tisha Balenciaga: Allt finns i butik och online på: https://www.nathalieschuterman.com 

Efter det gick jag hem till min älskade lägenhet- bytte om, sprang ner till Milles i inväntan att mamma ordnade middag hemma på Karlaplan. Sen var det dans hos Malcom och efter det hemgång. 

Söndagen kom och det var dags att lämna bakfyllan i stan och åka till landet, det lagades Bao Buns- med pulled chicken och egna dumplings med svamp fyllning- rekommenderar det starkt. Åk till Asian Market på Olof Palmes gata 12 köp Bao Buns och dumpling ” plättar” i frysdisken – köp också ångkokaren- du lägger ångkokaren i en stekpanna med vatten och högst upp Bao Bunsen! Hett tips!

En stycke kvälls promenad medan kycklingen blev långkokad!

Sen hände det inte så mycket under veckan, Astrid lagade en god Vongole åt Hedda mig och Tom, en djurgärds runda, middag hos pappa, familje middag på Lidingö etc. 

Torsdagen kom och vi alla var väldigt låga efter fruktansvärda nyheter… Kramade om mamma lite extra och sen åt Amelie, Pontus, Tom och jag middag på Milles- efter åt åkte vi till Sam Smith som hade konsert! Hans röst är brutalt fint. Tårarna kunde inte sluta rinna!

 

Efter gick vi till Sturehof delade på en dessert och espresso Martini med Fredrik och Jonathan! Fredagen kom: Gick på möte med Julia angående High Frequency. Träffade Astrid och sen åkte hem för att göra mig redo att åka till Lidingö- där Hedda och Wendelas pojkvän Kalle hade styrt upp en suprise för henne. Jag var där till klockan 19 – tills det var dags att åka till stan då jag skulle på middag @ Punk Royal med Tom´s familj. 

Hade på mig en Zimmerman klänning från butiken- du hittar den HÄR.

Såhär glad blev Wendela: Hedda hade kört baby shower tema- eftersom Wendela varit på sin sabbatsår resa så är hon ” newborn” hahah- bara Hedda som kommer på något sånt;

Väl på Punk Royal- tog dem mobilen och låste in den- men så häftig upplevelse. Man kommer in i en liten lokal med ca 5 bord- och det är rökelser så man ser nästan ingenting, sen serverar dem 20 rätter ibland får man en sked rakt in i munnen utan att veta vad det är – eller en spruta med någon kräm dem sprutar in i munnen- ” punk gourmet”  Fick en bild som ni kanske redan sätt på Instagram:

Sen gick vi och dansade på Lily´s och efter Berns- väldigt lyckad kväll!

På lördagen hade Marcus, Mamma och jag plåtning för Lagerlings- hade på mig går dagens klänning- men inte visste dem det… hehe – Efter satte Tom och jag oss på djurgården med Leo. 17.00 sprang jag hem sminkade mig gjorde någon konstig hår grej och sen skyndade mig till Grand Hotel där jag var bjuden på Amarnter ordern – något kungligt som är som en debutant bal – mer än så förstod jag inte riktigt. 

Uppställning innan pojkarna skulle buga och niga för Agnes och Alexia!

 

Obs- fick en sån här cool medalj! 

Bassen i frack! Min klänning är från By Malina!

Forsy och jag!

 

 

One Response to “Hello”

Leave a Reply

  • (will not be published)