MENU
12:44 | April 5, 2018

Sunnies

Uncategorized

 

//Here,Here,Here//

 

This post contains add links

 

5 Responses to “Sunnies”

 1. E on

  Lyssnade på podden för första gången och ville bara tacka för att du öppnar upp dig om att det ibland är kämpigt med pengar för dig med. När man scrollar på insta får alla det att verka som om pengar finns i överflöd för att spenderas hur som helst och som om det inte alls är svårt att tjäna nya. Ngl har tänkt det om dig med ba “åh önskar jag hade det så lätt som henne som har jobb plus en mamma som har en massa pengar och kan betala för allt”. Kändes ändå skönt att veta att din mamma också kan bli arg om krediträkningen är för stor, precis som min pappa också blivit så många gånger hehe.. grejen är ju att min pappa också tjänar rätt bra och kan därav support mig när jag pluggar på uni i london, men mår ändå dåligt ibland för att a) jag får dåligt samvete över att jag inte är independent plus b) försöker ändå vara sparsam och äta hemma osv för att jag inte vill be min pappa om mera pengar och så går jag in på insta och ser andra tjejer vars föräldrar betalar för dem och de känns som alla handlar YSL och Gucci höger och vänster och så undrar man hur mycket pengar dom egentligen får? Hahha.. Pressen men sociala medier osv. Anyway, så ville jag bara tacka för att du också visar en så mänsklig sida om pengaångest, relaterar till 100% även om vi båda (familjerna) ändå har det väldigt bra ställt och så. Kram på dig, hoppas du mår bättre snart efter uppbrotter. Står själv i valet och kvalet med någon jag vart med i 3 år nu och det är så himla svårt… ibland vill jag lära mig vara själv och ibland vill jag bara flytta ihop igen och skaffa familj typ lol. nä vafan, livet suger ibland menmen.. TACK för att du orkar dela av dig så mycket. Du inspirerar mig såååå mycket (följt dig ända sedan innan du bodde i londres) och älskar din klädstil!

  Reply
 2. jessica on

  Hej Chloé! Du läser ju mode på parsons paris vilket jag också är lite intresserad av att läsa, det skulle därför vara sjukt tacksamt och kul om du gjorde ett inlägg där du berättar hur processen att söka gick till och vad som kan vara bra att tänka på och ha med i sin ansökan när man söker!

  Reply
 3. Hanna on

  Hej hej! Hur ser framtidsplanerna ut för dig? Vill minnas att du pluggar på ett program där en del är i Paris och en del är i New York. Flyttar du till New York i höst?

  Jag tar studenten nu till sommaren och skulle jättegärna veta om du är glad att du började plugga direkt efter gymnasiet. Kram!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)