MENU
13:07 | March 29, 2018

God dag mina havreflarn

Uncategorized

Hejsan svejsan gänget. Sitter på lektion och kan knappt hålla ögonen uppe- helt helt slut efter alla känslor som kommit och gått. Positiva idag: 1. Sol i Paris= VÅREN ÄR HÄR! 2. Sexig, vit korsett klänning från Revolve som jag klickat hem kom idag till skolans brev center ( säger man så?) och bokat biljetter till St.Tropez. Dagens Negativa: känslomässigt vrak! Slutar skolan klockan 18. 

Hur som haver, Idag efter skolan ska jag nog gå ut och ta en drink med en kompis. Tänkte tipsa er om lite coola plagg som är online nu på alla high street hemsidor- min favvo aktivitet- Ready, set, klicka hem!

 

 

This post: Includes addlinks

/Dot pants,Heels,Chimi sunnies,Red shirt,Slipins/

Det oglammiga i det glammiga. Osminkad, innan gymmet – på Costes och bloggar!

Leave a Reply

  • (will not be published)