MENU
14:07 | March 26, 2018

Hejsan svejsan

Sandro pants, Miu Miu jacket, missguided hoodie and Balenciaga boots

Uncategorized

Hej bloggen, hur mår ni? Jag befinner mig på Costes just nu, kändes konstigt att säga lunch for one please. Har haft en känslomässig berg och dalbana i huvudet sen vi sist hördes av här. Väldigt mycket har hänt- och jag ska berätta allt i lugn och ro när allt har lagt sig, när jag andats, låtit allt smälta in, haha nu lät det som ett yoga mantra, eller vad det heter. Sov inte en blund inatt, hade matte lektion och sen gick jag hit, för att äta en ensam lunch. Jag har verkligen lärt mig att göra det- inte utan dator dock, det är nästa steg. 

Adlinks: Red Pants 1 Here, Red Pants 2 Here, Red Pants 3 Here

 

One Response to “Hejsan svejsan”

  1. Alexandra on

    Hejsan!! Jag uppskattar din och Marcus podcast så otroligt mycket! Verkligen super roligt att lyssna på! Ville bara föra fram detta eftersom det finns för många hatkommentarer där ute och allt för lite kärlek och positiva kommentarer till de personer som faktiskt ger en liv och skratt i vardagen. Tack!! <3

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)