MENU
18:42 | March 9, 2018

AGNES G Don´t You Want Me

Uncategorized

Såå såå såå stolt över min äldsta bästa vän Agnes som släppt hennes låt! Bara mina kära läsare som har tillgång till musikvideon. Enjoy, och glöm inte att följa agnes__g på instagram!

 

6 Responses to “AGNES G Don´t You Want Me”

 1. Lisa on

  Lysande på din och marcus podcast precis. Jag har tänkt på detta flera avsnitt, även detta, så vill lämna en kommentar 🙂 Jag tycker verkligen om era ämnen och hur nu är er själva! Det ända är att ibland upplever jag att du Chloe knappt får prata, utanatt Marcus kan prata på i flera minuter. Båda ni har intressanta saker att säga, men när han har för långa utlägg om saker så tappar jag tillslut koncentrationen, och slutar lyssna tills nu båda börjar prata igen. Kanske är detta bara min upplevelse, och jag har all respekt för att det är svårt att få en balans i en pod. Ville bara lämna min upplevelse, men som sagt, förutom detta så älskar jag att lyssna på er när ni pratar. Kram

  Reply
 2. Elsa on

  Hej! Jag har ett önskemål till podden, som handlar om kärlek och relationer, som jag vet att ni pratat mycket om innan, men jag skulle vilja höra er diskutera mer om hur kärleken förändras genom olika relationer. Alltså vad ni har lärt er från ett förhållande till ett annat, hur har ni tänkt innan ni gått in i en relation, minnen, när ni varit den som haft ”övertaget” eller tvärtom. Vilka personer som ni passar med och inte. Älskar podden och att er relation verkar så geniun!
  Kram

  Reply
 3. Clara on

  Håller med kommentaren innan ang podden. Dels avvisar Marcus alla dina resonemang, han förminskar dig och skrattar hånfullt åt mycket saker du säger. Det är som om han dissar dig genom varje avsnitt och tycker sig veta bättre än dig. Dessutom skrek han genom hela förra podden. Det var jobbigt att höra hur han upphetsat och irriterat pratade med en skrikig röst och inte lät dig säga ett ord. Inte speciellt trevligt att lyssna på. Jag tycker att du ska ta mer plats i podden och inte låta honom förminska dig. You go girl!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)