Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Uncategorized

Glad alla hjärtans dag

16:26 | February 14, 2018

Vaknade till att min bästis Astrid som levererade röda rosor och choklad från mitt hjärta, min älskade, min bästa kompis och min trygghet- älskar dig tom!  Hoppas eran dag blir fylld med kärlek! Puss!

0 kommentarerGenom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.