MENU
12:14 | December 6, 2017

Dior Exhibition

Uncategorized

Dior utställningen i Paris är en fröjd för ögat. Jag har velat gå så länge men inte tagit tag i det på grund av den långa kön och utsålda biljetter- men i helgen när Mathilde var här så besökte vi det äntligen- wow vilken utställning, förstår att den fått så bra omdöme. Nu sitter jag på inköp med mamma på Chloé- så mysigt, känns som när jag var liten och följde med henne under inköpsperioderna. Vi hörs sen! Ps, har ni lyssnat på podden? Schutermans heter den! In på podcast appen. Puss och kram. 

 

3 Responses to “Dior Exhibition”

  1. Lisa on

    Lyssnade på er podd idag påväg hem från jobbet. Kunde känna igen mig i mycket av vad ni pratade om, jag är också skilsmässobarn med en pappa som bor utomlands. Tyckte du förklarade bra om hur det är att spendera tid tillsammans med någon som ändå är så pass “frånvarande” . Har också haft en förälder som träffade en ny (i mitt fall galen kvinna) som förstörde högtider och familjerelationer, eller i allafall gjorde dem väldigt annorlunda och till något jag inte gillade. Vet inte vart jag vill komma med det här, men bra podd! Det lyfter fram en till sida av er båda.

    God jul och gott nytt!

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)