MENU
19:15 | October 9, 2017

En liten summering

Uncategorized

Hej bloggen, jag har så jäkla roligt just nu, tror inte jag har haft en ända tråkig helg sen jag kom till Paris, HERRGUD vad universitets livet är roligt! Förra veckan var väldigt mysig, bodde med mamma på Hotel Costes, träffade Andreas och Daniel, frukost på Ritz, inköp med mamma på Unravel project och Zadig Voltaire, pluggade och fick bra feedback på mitt projekt och gick runt och log för jag skulle till Milano och träffa rebecca på fredagen. Helgen blev så så så lyckad. Älskar att upptäcka universitet livet i andra städer. Rebeccas Roomies var grymma och det var så himla mysigt att träffa Becca och se henne runt alla kompisar hon har berättat om. Astrid och jag tog planet till Milano efter skolan, delade taxi in från Malpensa: hon åkte till  sin brorsa och jag till Rebecca som hade ett ” pregame” -så rulade rakt in på festen. Vi drack några drinkar och sen gick till en bar för att sedan gå ut. Vaknade på lördagen och åt brunch med några av Rebeccas vänner och hängde runt hela dagen och njöt av Rebeccas sällskap  vi båda var lite möra från gårdagen- sen på kvällen var det stor middag på en grym italiensk restaurang med massa spännande människor! Sen gick vi till en bar och spelade beerpong- väldigt rolig kväll, söndagen myste vi runt med Astrid, hennes bror, några av Beccas kompisar och Jordan som va nyanländ i Milano.

Hade så roligt så tog inte en ända bild…. Antar att det är bra tecken? Kanske inte om man blogger dock… Första bilderna är lite dåligt tagna mobil bilder från veckan och dem 2 bilderna plus en screenshot jag tog från Milano haha- så olikt mig!!

 

 

 

 

 

One Response to “En liten summering”

Leave a Reply

  • (will not be published)