MENU
16:09 | September 29, 2017

HIGH FREQUENCY AT OFF WHITE

High Frequency dress, Iro skirt, OFF WHITE jacket and bag and ALAIA shoes

Uncategorized

Igår var mamma, Lykke och jag på OFF WHITE visning, super super coolt, kollektionen var en hommage till prinsessan Diana. Det brukar vara väldigt street, men den här säsongen hade Virgil- designer för OFF White skapat en kvinnligare kollektion. Efter visningen åt vi middag på Hotel Costes och sen gick vi ut och dansade. Utelivet var helt kaosartat pågrund av fashion week, så gick hem relativt tidigt. Kaia Gerber och Naomi Campbell gick förbi mig och såg dem på visningen. Så mäklarns snygga båda två…. Trevlig helg!

 

 

Lykke in Leo Petrol Lykke dress, Get it HERE

 

INCLUDES ADLINKS: Get the dress HERE, the jacket HERE,the bag HERE

Leave a Reply

  • (will not be published)