MENU
14:55 | September 28, 2017

Paris Fashion week

Unravel project latex pants, Stuart Weitzman shoes, High Frequency dress and Chanel bag.

Uncategorized

 

Hej hörni, igår efter har varit i skolan och gjort klart ett projekt gick Astrid och jag på visningen, Unravel project- ett klassiskt Kim Kardashian, L.A/ Streetwear märke som slagit igenom på senare dar. Jag personligen älskar märket, tycker dem gör väldigt coola saker som ändå är wearable. Visningen var super cool, men blev så nervös när jag klev ut ur bilen och fotografer flockade, tror jag visade bröstet 3 gånger, snubblade cirka 5 gånger, tappade mobilen och väska.. Ahh ni fattar! 

 

Sen kom Lykke till mig vid 20, vi gjorde ordning oss och gick och tog en drink på Costes, efter det mötte vi Hedda, Lisa, Vendela och Antonia för middag på Nobu- där Gigi och Bella hadid satt, Hailey Baldwin och Leonardo Di Caprio. Ni förstår fnittret runt vårt middagsbord när vi kollade runt. 

Sen slutade kvällen på Cartel, L´Arc, Montana och för att sedan äta mat vid 05 snåret på ett super mysigt Brasserie- riktigt god mat! 

BTW; ni hittar min HIGH FREQUENCY klänning HÄR 

Leave a Reply

  • (will not be published)