MENU
17:05 | September 20, 2017

When in Rome

I samarbete med NAKD

Uncategorized

Älskar den här kjolen från NAKD, är den inte magi? Kobolt blått är så himla himla fin, köp den och massa annat roligt för 20% rabatt med koden cschuterman20 p www.na-kd.com. Kjolen hittar ni HÄR.Har så mycket att berätta, allt från himmel till jord- har varit väldigt ledsen på sistone men upplevt världens finaste fest- ni fattar jue?!, vi tar det i ett annat inlägg. In och shoppa nu, puss!

 

5 Responses to “When in Rome”

 1. Joanne on

  https://www.bigmammagroup.com/fr/trattorias
  Tips: För baluns i Paris samt njuta av superläckert italienskt, besök nâgon/nâgra av institutionerna inom BigMamma gruppen. Kolla även deras Instagram. Pizzeria Popolare är supertrendig (15’000 flaskor i baren), liksom PinkMamma. EastMamma är kedjans första trattoria. Tryffelpastan! Ragun! Antipasti! Inga bordsreservationer, gäller att vara ute i god tid.

  Reply
 2. isabel on

  Vore jätte kul att se var plaggen var ifrån när du lägger ut bilder! Kan inte du lägga ut ett inlägg där du tipsar på billigare och dyrare kängor/boots 🙂 Kram

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)