MENU
12:47 | August 29, 2017

Modell bilder på min lägenhet

I samarbete med Andreas Martin Löf och White Orange

Uncategorized

 

Hej gänget, börjar skolan 18.00 idag! Så sitter på Klay och pluggar- mitt nya gym. Vet inte om ni har glömt men jag håller på med min lägenhet som jag köpt på Styrmansgatan. Mamma agerar projekt ledare när jag är i Paris ( tack mamma) sen har vi Andreas Martin Löf- absolut världens mest begåvade arkitekt enligt mig, och otroligt snäll som han är hjälper han mig med ritningarna till min lägenhet. Lägenheten är super liten- 27 kvadratmeter så varje meter måste vara planerad. Med hjälp av White Orange ett snickeri bolag som hjälper med ritningar och snickeri- så ska vi skapa en vägg där kök och garderob går ihop. Spännande va? Knackade på hos White Orange i somras- deras konor är under mig och träffade Henrik som ska skapa ” snickeriet” super trevlig kille.  Andreas kontor gjorde en modell på lägenheten hur det ska på ett ungefär se ut. Ställ frågor om lägenheten ( om ni har några) svarar gärna. Länk till Andreas hemsida är under och White Orange. 

Andreas hemsida HÄR, Henrik/ WhiteOrange HÄR

 

5 Responses to “Modell bilder på min lägenhet”

 1. Frida on

  La ikke du ut noen bilder av leiligheten din på insta story? Kan du ikke legge de ut her og:) Blir superfint! Skal du selge den?

  Reply
 2. Anna on

  Skulle vara kul om du la upp kunde lägga upp lite inredningstips, hur du tänkte kring förvaring och sånt. Bor också ganska litet så skulle behöva lite såna tips. 🙂

  Reply
 3. Alicia on

  Wow! Berätta mer om köket gärna, och hur kommer det sig att du köpte lgh i Sthlm med tanke på flytten till Paris? 🙂

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)