MENU
22:18 | August 24, 2017

On my way to school

Dolce & Gabbana bomber, Zadig & Voltaire top, Iro skirt, Chloé bag and Chloé boots

Uncategorized

Hej bloggen, hur mår ni? Jag sitter i soffan och lyssnar på Beyonce, dagen har varit strålande. Började skolan klockan 10.00 idag- vi har orientation week. Detta betyder att dem introducerar alla lärare, regler, säkerhet etc för oss. Det är också en väldigt bra chans att få vänner och träffa sina klassisar. Skolan är fantastisk, en super vacker typisk Paris byggnad. När man kommer in i byggnaden så är det en säkerhets vakt som kollar Student ID- efter kan man välja hiss eller trapporna till de olika klassrummen- utrustningen är helt sjuk, finns allt för alla möjliga kreativa projekt man kan komma på. Känns så coolt att vara i en skola och ett network med så talangfulla människor. 

Imorgon kommer Alexandra till Paris, längtar! Vi har middag på Matignon, sen ska vi nog debutera vår första utekväll- Astrid, jag och Alex. Längtar! Men först ska jag ta mig igenom en dag på Parsons, vi har culture day- tänkte gå till gymmet innan som heter ” Le Klay” det är egentligen lite för pricey för mig, men det var helt fantastiskt. Godnatt! Btw ös med frågor om Paris och skolan. 

20 Responses to “On my way to school”

 1. Sara on

  Åhhh låter underbart!! Paris är fantastiskt!! Vart bor ni ungefär? Kan du inte visa lite bilder från lägenheten? Hade varit så kul att se! Skriv gärna mer om utbildningen när ni kommit igång, låter så roligt! Hoppas ni får en bra klass och lär känna mycket roligt folk! Kan tipsa om Facebook gruppen “svenskar i Paris” om ni vill hitta folk att gå ut med osv, promoters eller bara lite skönt folk! Puss och kraaam!

  Reply
 2. Frida on

  Var det en lång ansökningsprocess? Behövde man göra SAT/ACT för att komma in? Vilken kurs läser du? Har man möjlighet att studera både i NY och i Paris?

  Reply
 3. Anna Espedal on

  Jeg unner deg livet i Paris så mye. Veldig misunnelig

  Hvor lenge skal du bo der? Kan du vise bilder av leiligheten?

  Mvh
  Anna

  Reply
 4. Matilda on

  Vad är det du pluggar på parsons och hur länge ska du göra det? Har du köpt en egen lägenhet i Paris eller är det typisk studentlägenhet? Älskar din blogg btw <3

  Reply
 5. Anna on

  Var det svårt att komma in på skolan? Fixar man eget boende eller kan man samordna det här med skolan? Kostar det mycket att börja på skolan?

  Älskar din blogg och du är en så stark tjej❤️

  Reply
 6. K on

  Vad är det du läser? Varför valde du den utbildningen? Vad är dina mål med din utbildning? Varför Paris och inte någon annan stad, ex London eller New York? Kan du visa din lägenhet och prata lite om processen kring den, typ om du hur/har du köpt, vart den ligger, om det är svårt att få tag på lägenheter osv?

  Reply
 7. Elin on

  Hej! Hur gör du med din pojkvän nu när du har flyttat? Satsar ni på distansförhållande eller har ni gjort slut? Vad gör din pojkvän? Pluggar eller jobbar han?

  Hur finansierar du dina boenden (Paris och Stockholm) samt utbildningen?

  Vad är det du “blir” efter din utbildning? Verkar super intressant!!

  Vad hände med dig och Nicole Falciani? Varför slutade ni jobba ihop?

  Tusen tack för en toppen blogg! Så roligt att läsa om allt!<3

  Reply
 8. Becka on

  Hej! Vad kostar skolan?
  Hur gör du med boende där nere, betalar du lägenheten själv med din inkomst eller har du tagit studielån?
  Kram 🙂

  Reply
 9. SOFIA on

  Heej! Har precis kommit hem efter ett år i Paris och bara mååste tipsa om vad jag tycker är bästa klubben i Paris; Manko Cabaret! De öppnar igen i helgen tror jag! Ha bästa tiden i bästa staden!
  Kram 🙂

  Reply
 10. Amanda on

  Hej! Funderar själv att gå på parsons i framtiden och undrar om du har några tips om hur man går till väga och vart man vända sig för hjälp med ansökning osv. Undrar också om någon speciell utbildning eller tester krävs?<3

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)