MENU
20:24 | August 12, 2017

Sicily

Uncategorized

Hello, sitter på båten och lyssnar på musik medan jag knappar på datorn. Igår kom vi fram till Lipari- super smidig resa, vi åkte direkt till Catania, tog taxi till en hamn och sen en färja till Lipari som är en liten Ö. Såå genuin och mysig! Idag seglade vi från Lipari till Panarea och ska snart iväg på middag, tror vi har bord 10.30 ungefär. Lykke och jag har jobbat och haft Jacob på face time medan han har fixat hemsidan till High Frequency. Såå spännande. Kjolen är från en liten marknad på Ibiza och bikinin är mammas från fishico. Vi hörs snart, puss!

2 Responses to “Sicily”

  1. Frida on

    Kan du ikke skrive litt mer om oppussingen av leiligheten din, skole osv hvis du føler deg ubekvem med å være for privat, og ta mye bilder av deg selv? 🙂

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)