MENU
21:24 | July 31, 2017

Ibiza

Uncategorized

 

Heej allihopa! Just nu befinner jag mig på Ibiza, dag 6 här och häpna… Jag, tjejerna, Wille och mamma har bott på ett jättemysigt litet hotell med mycket sol, bad och god mat. Vi är alla samlade här för att min kära vän Agnes hade studentskiva här i Ibiza i lördags, hon hade fixat så fint med middag och efterföljande discodans i timmar!

Idag kom resten av tjejerna så vi fortsätter dansandet i några dagar till, ska bli väldigt spännande att se hur man ska komma levande ur denna vecka… men ikväll laddar vi upp inför Flower power party på Pacha, vi har laddat upp med blomkransar att pryda oss med och sedan bär det av! Imorgon ska vi till Formentera, verkligen att rekommendera om ni är på Ibiza, en ö lite utanför Ibiza med turkost vatten, toppless fullt tillåtet och snygga killar, men framförallt så goda lunchställen. Nu ska vi gå ner för drinkar på hotellet, men uppdaterar snart igen!

Peace, Love & Understanding – hippie mode här på Ibiza 

 

 

One Response to “Ibiza”

Leave a Reply

  • (will not be published)