MENU
12:25 | June 18, 2017

Paris

Uncategorized

Hej hej, sitter på frukosten på Hotel Costes och väntar på morsgrisen. I går kom vi fram till Paris och åkte direkt till Dior inköpet, jag hade helkväll dagen innan, Tom, Sophie, Louisa och jag var på Burlesque klubb, sen Cafe Opera, vidare till Wall och avslutnings vid till Spybar där Sophie fick en rak höger av en idiot i baren… Så kvällen slutades väldigt dramatiskt men väldigt sent, så var otroligt trött, något jag inte vågade visa för mamma! Hur som helst, åkte vi direkt till Dior inköp. Kollektionen var magisk, helt fantastisk, lite höga priser för vår Sthlm crowd… Men en fröjd för ögat!

Hade på mig: Altuzzarra kjol och topp, Pierre Hardy skor och Equipment jacka 

Dior Sauvage heter kollektion och är inspirerad av Vilda Västern!  

Bra quote!! 

Sen gick dagen mot sitt slut och vi åkte äntligen till hotellet! Mitt blodsocker var på minus när den här bilden togs!

Världens mysigaste rum! Mamma har haft samma rum nu i 10 år?!

Sen gjorde vi ordning oss och gick ner för att äta middag, alltid lika roligt att sitta på Costes innergård och spana på alla snygga människor, har på mig Zadig & Voltaire klänning. 

Hummerpastan är helt galen! Kan äta 4 portioner 

Nu ska jag skynda mig upp till mamma som är på rummet, syftet med dagen är att hitta boende till Astrid och mig i Paris !! WOOP WOOP

8 Responses to “Paris”

 1. amanda on

  Har letat efter den typen av solglasögon du har på bilden svin länge så om du läser detta skulle du kunna skriva vart dom kommer ifrån. Det skulle kanske underlätta och spara en hel del tid, jätte tacksam för svar ;)) Lycka till i paris för övrigt!!

  Reply
 2. SOFIA on

  Ååh snälla vad är det för burlesqueklubb ni var på?? Har varit i Paris och letar efter en i Stockholm!! 🙂

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)