MENU
20:04 | June 16, 2017

Min studentdag i bilder

Uncategorized

Dagen innan började förberedelser för stora dagen, jag var på Partyland och hämtade ballonger. Ni hittar deras hemsida HÄR, rekommenderar dem verkligen starkt, räddare i nöden för alla student tillfällen! 

Dagen började med Champagne frukost hos Nicol, var så otroligt taggad! 

Bilder av Anna Gardell 

Sen var vi i skolan hela dagen tills det var dags för utspringet klockan 14.00, vilken jäkla lycka! Grät som en bebis… Absolut bästa känslan.

Sen var det flakdags!

Efter flaket stod Tom redo med morgonrock och skjutsade ner forsy och mig till vattnet där vi badade! Efter det var det full fart framåt till mottagningen

Sen var det mottagning hoss mig, Joy Harris ( Joyharris1) på insta hade gjort världens finaste bakverk, Lisa Elmqvist catrade maten, med en liten ostron bar ( han som öppnade ostronen har vunnit VM 2 gånger i ostron öppning) haha hur coolt?! Sen glömde jag ta bild på drinkarna, men vi hade 2 bartenders som gjorde super super goda drinkar. Partyland var också där och fixade så otroligt otroligt fina ballonger, mega mega tack till dem <33! 

I samarbete med Partyland

2 Responses to “Min studentdag i bilder”

Leave a Reply

  • (will not be published)