MENU
15:56 | May 30, 2017

Doutzen Stories by Hunkemöller

Uncategorized


I samarbete med Hunkemöller

Hej Hörrni!! Hur är läget? I helgen har det varit fullrulle och sommar hettan har varit maxad, därav perfekt tillfälle att använda min nya jumpsuit från Doutzen Summer Stories kollektion från Hunkemöller. Älskar boho looken som genomstråkar kollektionen. Jumpsuiten och bikinin kommer definitivt följa med mig in i resväskan när jag åker till Ibiza. Älskar fransarna på den rosa bikinin, ser mig dansa omkring med fransarna på stranden, oj vad jag längtar nu! Klicka HÄR för hela kollektionen, dem här kropps smyckena är riktigt balla. Sånna vill man gå runt med hela sommaren!
www.hunkemoller.se

#DoutzenStories

One Response to “Doutzen Stories by Hunkemöller”

Leave a Reply

  • (will not be published)