MENU
9:51 | May 23, 2017

Partyland

Dekoration

Uncategorized

Hej hörrni, hur mår ni? Jag befinner mig i skolan just nu och längtar lite extra mycket efter sommarlov idag. Tänkte tipsa lite om Partyland Sverige och mitt samarbete med dem eftersom studenten närmar sig. Såhär fint fixade jag med hjälp av deras dekorationer från affären på regeringsgatan. Älskar Latex ballongerna! Gå in på deras hemsida HÄR.

När jag hade mösspåtagning med Nelly.com på Mister French så hjälpte fina Ida från partyland att dekorera, visst blev det fint? Om ni har panik med studentklänningar borde ni gå in på Nelly och skrolla runt lite, jag gillar den HÄR den HÄR och den HÄR 

Contains Addlink

Älskar min studentklänning från Nelly!! 

I samarbete med Nelly och Partyland

2 Responses to “Partyland”

Leave a Reply

  • (will not be published)