MENU
10:37 | March 23, 2017

On spring we wear PINK

THINK PINK

Uncategorized

Here, Here, Here, Here, Here, Here

4 Responses to “On spring we wear PINK”

 1. Hanna Lienhart on

  Hej !! Jag är en tjej på 16år och bloggar på Nouw. Jag bor mitt i Stockholm och lever livet. Jag är modell för klädföretag / smink och älskar mode. Kolla in min blogg på
  http://www.nouw.com/shansi
  På min blogg kommen ni att kunna se vad jag gör på min fritid, när jag är modell och ibland går på event. Samt att min familj har lite kontakter med olika kändisar så därifrån kommer ni att få hänga med på saker.

  Reply
 2. Maya Johnsson on

  Kan inte du göra kollage på lite snygga sommarskor och jackor?? Vill skämma bort mig själv med snygga sandaler och någon tunn jacka eller något men vet verkligen inte vad jag vill ha/vad som är modernt.

  Reply
 3. Janni on

  Hej Chloe!

  Tar också studenten i sommar och har lite panik över balklänning… Vill ha någon lite annorlunda men det är så svårt! Vad jag vet så kommer många ha ljusa eller röda klänningar i är, så jag vill ha något annat.. Sen kommer det till vad man ska ha till, typ jacka? Jag vill inte ha någon sjal så vad ska man då köra på? Är helt lost, har du några tips? Kram kram

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)