MENU
8:49 | August 30, 2016

TRETORN X CHLOÉ

Tretorn jacket and boots, Zara skirt and top and Céline shades

Uncategorized

_99A8357
_99A8362

Till hösten har Tretorn och Naturkompaniet gått tillsammans för ett projekt som heter THE LEFT OVER PROJECT- vilket innebär att regnklädes kollektionen är skapad av överblivet och återanvänt material . Kollektionen som landar i butik i slutet av augusti är till 95 % skapad av återanvänt material. Man har använt överblivna tyger och andra produktionsrester från andra producenters produktion – material som av fabrikerna klassats som förbrukade och skulle därmed förstöras. Jag älskar dem korta gummistövlarna och den rosa färgen!

I samarbete med TRETORN

2 Responses to “TRETORN X CHLOÉ”

  1. Malin on

    Kontaktade Naturkompaniet och jackorna har kommit men kommer inte komma in i den fina rosa som du visar tyvärr. Vet du om den går att hitta på annat sätt för den var så fin just i rosa. Vänliga hälsningar Malin

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)