MENU
11:53 | July 27, 2016

Dinner @sexyfish, pics from le phone

Uncategorized
IMG_1390 IMG_1396 IMG_1402

Hej bloggen, sitter på lektionen, Isabelle och jag har precis presenterat den typiska LOVE magazine profilen. Den här kursen är faktiskt otroligt rolig. För er som undrar så går jag introduction to fashion journalism på Central Saint Martin i London. Kursen är bara en vecka, men varje dag har vi ett nytt ämne. Igår skulle vi skriva en rapport/ artikel om dem senaste visningarna, i förrigår om nyheter om Paul Smith och idag vet jag inte riktigt va vi ska göra. Igår åt Isabelle, mamma och jag middag på sexy fish och sen efteråt kom Lovisa och joinade oss på en espresso martini sen gick vi hem till Hayden, en kompis till mig i London. Vi hörs sen!

One Response to “Dinner @sexyfish, pics from le phone”

Leave a Reply

  • (will not be published)