Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Uncategorized

LUNCH

11:44 | June 30, 2016

DSC00164

Hur gött? Ska springa iväg på lunchmöte med Christoffer och Eric från Cube nu, är inne på min näst sista dag på Patrikssons. Känns på riktigt så jäkla tråkigt att lämna alla, får nästan separations ångest. Har haft 3 riktigt roliga veckor, efter jobbet idag har jag PT med Isabelle. Hade det igår också, typiskt att man börjar hets träna 1 vecka innan man ska åka haha… Men men, sen på lördag bär det av till Korsika, för att sen segla korsika, Sardinien och tillslut st.tropez. Längtar, vi hörs snart. PUSS

3 kommentarer3 kommentarer om “LUNCH”

    Kan du ha en fanträff i Saint-tropez?
    Kram❤️

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.