Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Uncategorized

Roadtrip

01:03 | June 26, 2016

DSC00203 DSC00204 DSC00205 DSC00184 DSC00190

Heej, nu är jag hemma från Skåne! Mådde så dåligt på tåget påväg till Stockholm, stackars Astrid som fick ta hand om mig. Midsommarfesten/25 årsfesten i fredags var super rolig men ikväll så behövde asstan och jag ta de rätt lugnt. Vi betade av mamma mia the movie och Bridget Jones mesans vi klagade om hur vi såg ut, hur mycket chips och dipp vi hade fått i oss och hur vi troligen kommer sluta upp som Bridget Jones, singel, singel och väldigt singel.  Nu har jag en vecka kvar i Sthlms en drar jag, kommer bli så underbart. Vi hörs sen

3 kommentarer3 kommentarer om “Roadtrip”

    MÅSTE få veta vart den vita stickade offshouldertröjan din kompis har är ifrån!!! Big need

    Reply

    vad är det för modell på dina Raybans? svårt att hitta rätt färg

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.