MENU
11:51 | May 29, 2016

FOODORA X MORSDAG

Uncategorized
IMG_6213 IMG_6214 (1)

I fredags hade mamma och jag en liten tidig morsdag middag, hon befinner sig i Sardinien just nu. Iaf, jag var inte jätte sugen på att ställa mig i köket och laga mat. Istället beställde jag hem FOODORA, en hemsida med många av stockholms restauranger där du kan beställa hem mat till din dörr. Jag valde HONGKIST, kinamat, en av mamsen favoriter. Så, tips från coachen alla ni där hemma som planerar att göra en fin middag till er käraste mor; slipp mecket och gå in på foodora.se istället.

I samarbete med Foodora

4 Responses to “FOODORA X MORSDAG”

  1. Cecilia on

    Älskar din blogg, så mysig att läsa! Har du några tips på snygga kostymer för tjejer om man inte vill ha klänning på studenten?

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)