MENU
11:55 | May 27, 2016

LANDET

Frame skirt and Kiini swimwear

Uncategorized


IMG_5981 IMG_5984IMG_6001

7 Responses to “LANDET”

 1. C on

  PLZZZZZZZ nämn i något inlägg vilket redigerings program du använder till dina insta bilder! Vore jättekul och hjälpsamt<3 <3 <3

  Reply
 2. Julia on

  Hej! Du som har/har haft så många fina väskor kanske kan hjälpa mig lite? 🙂
  Jag vill köpa min första designerväska. Jag har satt en budget på 15.000 kronor och är just nu student så har inte råd att köpa en by designerväska på ett par år, och tänkte kolla om du har tips på någon som är riktigt klassisk och värd att investera i? Vill verkligen ha någon som är klassisk då jag inte vill att den ska gå ur tiden. Alla förslag är välkomna, men gärna på ett pris omkring 15.000 🙂

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)