MENU
10:47 | May 20, 2016

Gutenmorgon

Uncategorized

Godmorgon vänner, vilken vecka! Varit 2 roliga student skivor och ikväll är det Johan och Wille´s, kommer bli väldigt kul.. Har alltså sovit 3 h totalt den här veckan, i onsdags kom jag hem 04 gick upp 06 för att skriva 2 prov och sen gick mamma, Mix, Jeanette och jag på Chanels release party för att sedan äta mysig middag på Milles. Veckorna går så snabbt nu, helt sjukt.. All sommarplanering börjar falla på plats och betygen börjar sättas… Något så himla somrigt med att sitta på skolbänken och skrolla igenom sina kursmatriser på schoolsoft och ha lite smått panik. 1 an var så himla annorlunda från vad 2 an har varit och är riktigt nyfiken på hur 3 an kommer bli.. Kommer gå runt i mjukisbyxor varje dag… haha! Tänkte gå på stan efter skolan och tjika lite på Zara, min underbara engelska lärare berättade att det finns 2 dagar i veckan Zara får in nya plagg, och idag är det en av dem dagarna. Här kommer lite bilder på simp, jordy, becca, forsman och jag! Min byxdress är från missguided. 

IMG_5612

Screen Shot 2016-05-20 at 10.36.54

IMG_5627

Screen Shot 2016-05-20 at 10.44.13

Screen Shot 2016-05-20 at 10.47.08

14 Responses to “Gutenmorgon”

 1. e on

  Hej Chloé! Du verkar ha kommit “över” ditt ex ganska snabbt sen han gjorde slut. Och nu har jag precis blivit dumpad och ser typ ingen framtid utan honom och vet inte alls hur jag ska göra för att kunna komma över honom. Har du några tips? Kram.

  Reply
 2. Aaron on

  There’s nothing misguided about your fashion sense, haha
  Wow, it’s an amazing dress Chloé, you look wonderful

  Reply
 3. anna on

  kan inte du göra ett inlägg där du typ presenterar din klass? vill se hur en vanlig klass på vrg djursholm ser ut 🙂

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)